Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
Jan Krmela
1
Chechtal jsem se asi deset minut,ale moc to asi k smíchu nebude.Spíše drsná realita.
Jiosef Tyl
epr3 - to mi vysvětli, jak se mám, dle tvé rady vzdělávat, když jsem podle tebe beznadějně blbej.
Alois Rudý
Je velká naděje že spolupráce Ruska s USA umožní ukončit válku Ukrajiny proti Rusku. Spolupráce by měla pokračovat i při obnově území bývalé Ukrajiny. 😶
Richard Šebesta
Panu Mertlíkovi a všem kdo chce vědět pravdu o rusko-ukrajinské válce doporučuji rozhovor J. Bobošíkové na platformě ABJ ze dne 5.4. 2025 s Jeffry Sachsem.Americký geopolitik a ekonom.Hovoří zde fakta od doby rozpadu VS i SSSR po dnešek. Opakuji fakta ne lži a bludy mainstreamu. Kdo chce ale žít ve lži a bludech ten ať to neposlouchá, to je logické.
Asatin
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Richard Šebesta = Putinův pohůnek vysazený škodit v České republice.
Tak blbý, že se odvolává na komunistickou kreaturu Bobošíkovou a stejnou hubou tu prohlášuje, jak komunisty nikdy nevolil a dokonce drze komunistickou minulost předhazuje, lživě, druhým. Prostě ruSSký agent a svrhávač současného demokratického režimu ze zločineckého uskupení Svatopluk.
Tak blbý, že se odvolává na komunistickou kreaturu Bobošíkovou a stejnou hubou tu prohlášuje, jak komunisty nikdy nevolil a dokonce drze komunistickou minulost předhazuje, lživě, druhým. Prostě ruSSký agent a svrhávač současného demokratického režimu ze zločineckého uskupení Svatopluk.
@Petr Minář Mináři tvá náklonnost k Mertlíkovi nás vůbec nezajímá ač je to k zblití. Neosočuj a nenapadej tu ty, kteří z Mertlíkovo lží a vulgarit nehýkají blahem jako tvá maličkost
@Patrik Beranek
Asi ještě po lobotomii nejsi ve formě Beránku. Kde tam mám zmínku o Mertlíkovi? Já jen cituji Šebestu ze spolku svrhavatelů současného režimu a nestoudné blbiny, které tu on sám už napsal.
Mimochodem, ze KOHO tu mečíš jako "nás"?
Asi ještě po lobotomii nejsi ve formě Beránku. Kde tam mám zmínku o Mertlíkovi? Já jen cituji Šebestu ze spolku svrhavatelů současného režimu a nestoudné blbiny, které tu on sám už napsal.
Mimochodem, ze KOHO tu mečíš jako "nás"?
Karel Prochazka
Svatá pravda pane Mertlík, přerývané hýkání dezolátů je toho důkazem.
Saša Krach
Nejvíce se bojím lidí kteří jsou o své pravdě přesvědčeni a mají patent na rozum...Že pane Mertlík...A co nějaký omluvný canc ,,knihu,,,o pomýlení. 😂😂😂 Babička říkala pokud chceš být pro ostatní čistý a příkladný......musíš být sám bez vady...
epr3
Mertlík píše o smradu a největší hromada h.ven se valí z jeho článků.
@epr3 - ty prý smrdíš i na fotce.
@epr3 ty něco povídej o ssrajdach a lžích z pravého stupidniho prostoru 🤣 a nové russácké republiky 🤣 ty jsi ofca jak noha 🤣 a přitom si akorát tak můžete s Šebestem maximálně parádně vykuřit 🚬🤣 kdoví jestli nemáte stejného fotra 🤣 anebo mamu 🤣 bratři v ofčím triku 🤣👍
@Uživatel_5920566 Dovzdělej se, pitomečku:
https://www.novarepublika.cz/2025/04/ivan-david-co-se-vlastne-stalo-v-buci-fakta-a-protireceni-zapadu
https://www.novarepublika.cz/2025/04/ivan-david-co-se-vlastne-stalo-v-buci-fakta-a-protireceni-zapadu
@epr3 psychouše Davida i celé dezzossrajdy 🤣 si nechej na doma pro svoje ofce domácí 🤣 pitomečku z pronajatého chlíva 🤣👍
Kosmonaut Studuj blbečku:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rusove-prijedou-na-tanku-vyskoci-z-kulny-a-pak-je-zle-Jak-se-postupuje-na-Ukrajine-771982
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rusove-prijedou-na-tanku-vyskoci-z-kulny-a-pak-je-zle-Jak-se-postupuje-na-Ukrajine-771982
@Uživatel_5920566 jsem slyšel, že ty máš místo huby, pračku na č..... , tak nevnucuj druhým své záliby 😂
Jiosef Tyl
Jinde se píše, proč ještě nikdo neodstranil Putina. Údajně tento postup většinou (i dle USA) nevedl k řešení situace. Naopak ke zhoršení. To je totiž proto, že toto individuum stačilo infikovat své okolí a své takzvané "obyvatelstvo" které se považuje za vyjímečné!
@Jiosef Tyl
putin je čitelný. Proto ho nechávají. Jinak by ho odstranili dávno. Ale místo něj nastoupí ještě větší s.ině a ta bude nečitelná.
putin je čitelný. Proto ho nechávají. Jinak by ho odstranili dávno. Ale místo něj nastoupí ještě větší s.ině a ta bude nečitelná.
@Uživatel_5734171 Ty tajný uživateli tobě jsem už psal jednou. Je tě tady škoda. Proč se nedáš k jasnovidcům ? Víš všechno dopředu. Vyděláš majland a budeš slavný. Já se ti divím s takovým " talentem " tady ztrácet čas !
@Jiosef Tyl kdyby byla fašistická vepřovice mask 🤣 co k čemu tak vyhlásí reward tak ze 100 m dolarů na puttlerovu opočlověčí fašistickou bednu 🤣a bude klid na Ukrajině 🤣👍
@Jiosef Tyl Ty a kolik lidí si infikoval ty svými nesmysly a bludy ? Minář a spol ? To je jasné.