Komentáře

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Hnůj smrdí stejně i na jižní polokouli

38 komentářů

Karel Prochazka
Svatá pravda pane Mertlík, přerývané hýkání dezolátů je toho důkazem.
Jiosef Tyl
@epr3 - ty prý smrdíš i na fotce.
Petr Minář
@Richard Šebesta = Putinův pohůnek vysazený škodit v České republice.
Tak blbý, že se odvolává na komunistickou kreaturu Bobošíkovou a stejnou hubou tu prohlášuje, jak komunisty nikdy nevolil a dokonce drze komunistickou minulost předhazuje, lživě, druhým. Prostě ruSSký agent a svrhávač současného demokratického režimu ze zločineckého uskupení Svatopluk.
Uživatel_5920566
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_5920566
Asatin
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_5920566
Uživatel_5734171
@Jiosef Tyl
putin je čitelný. Proto ho nechávají. Jinak by ho odstranili dávno. Ale místo něj nastoupí ještě větší s.ině a ta bude nečitelná.
Uživatel_5920566
Richard Šebesta
@Karel Prochazka Jasně " pravdomluvče "
Saša Krach
Nejvíce se bojím lidí kteří jsou o své pravdě přesvědčeni a mají patent na rozum...Že pane Mertlík...A co nějaký omluvný canc ,,knihu,,,o pomýlení. 😂😂😂 Babička říkala pokud chceš být pro ostatní čistý a příklad­ný..­....mu­síš být sám bez vady...
Richard Šebesta
@epr3 Něco na tom bude.
epr3
Mertlík píše o smradu a největší hromada h.ven se valí z jeho článků.
Jiosef Tyl
Jinde se píše, proč ještě nikdo neodstranil Putina. Údajně tento postup většinou (i dle USA) nevedl k řešení situace. Naopak ke zhoršení. To je totiž proto, že toto individuum stačilo infikovat své okolí a své takzvané "obyvatelstvo" které se považuje za vyjímečné!
Miloš Hora
Odkdy se ústavu v Bohnicích říká jižní polokoule?
Jan Krmela
Chechtal jsem se asi deset minut,ale moc to asi k smíchu nebude.Spíše drsná realita.
Miroslav Kašpar
Není mnoho těch, kteří dokáží vůni hnoje ocenit
Patrik Beranek
@Uživatel_5920566 na Ukrajině bude klid až zahrabou posledního banderovce 😂
Petr Minář
@Patrik Beranek
Asi ještě po lobotomii nejsi ve formě Beránku. Kde tam mám zmínku o Mertlíkovi? Já jen cituji Šebestu ze spolku svrhavatelů současného režimu a nestoudné blbiny, které tu on sám už napsal.
Mimochodem, ze KOHO tu mečíš jako "nás"?
Patrik Beranek
@Uživatel_5920566 jsem slyšel, že ty máš místo huby, pračku na č..... , tak nevnucuj druhým své záliby 😂
epr3
Kosmonaut Studuj blbečku:
http­s://ww­w.par­lamen­tnilis­ty.cz­/are­na/mo­nitor­/Ruso­ve-prijedou-na-tanku-vyskoci-z-kulny-a-pak-je-zle-Jak-se-postupuje-na-Ukrajine-771982
Patrik Beranek
@Petr Minář Mináři tvá náklonnost k Mertlíkovi nás vůbec nezajímá ač je to k zblití. Neosočuj a nenapadej tu ty, kteří z Mertlíkovo lží a vulgarit nehýkají blahem jako tvá maličkost
epr3
@Jiosef Tyl Aspoň to zkus.
Jozef Kolek
chlape, o čom vlastne točíš?!
Richard Šebesta
@Asatin Jo a s těma kulkama pozor aby neskončila nějaká v tvé pale, nebo tě roztrhne bomba až tady dorazí migranti. Na západ od nás to je běžné. Číst umíš, ne ? Předpokládám, že základy máš ?
Richard Šebesta
@Asatin Sám jsi debil a na druhé to schvaluješ. PRIMITIVE.
Alois Rudý
Je velká naděje že spolupráce Ruska s USA umožní ukončit válku Ukrajiny proti Rusku. Spolupráce by měla pokračovat i při obnově území bývalé Ukrajiny. 😶
Richard Šebesta
@Uživatel_5920566 To odpovídá tvému intelektu DEBILA. Nesmysly a nic víc.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Ty tajný uživateli tobě jsem už psal jednou. Je tě tady škoda. Proč se nedáš k jasnovidcům ? Víš všechno dopředu. Vyděláš majland a budeš slavný. Já se ti divím s takovým " talentem " tady ztrácet čas !
Richard Šebesta
@Jiosef Tyl Ty a kolik lidí si infikoval ty svými nesmysly a bludy ? Minář a spol ? To je jasné.
Richard Šebesta
Panu Mertlíkovi a všem kdo chce vědět pravdu o rusko-ukrajinské válce doporučuji rozhovor J. Bobošíkové na platformě ABJ ze dne 5.4. 2025 s Jeffry Sachsem.Americký geopolitik a ekonom.Hovoří zde fakta od doby rozpadu VS i SSSR po dnešek. Opakuji fakta ne lži a bludy mainstreamu. Kdo chce ale žít ve lži a bludech ten ať to neposlouchá, to je logické.
Richard Šebesta
@Saša Krach To je velmi trefné a pravdivé.
epr3
@Uživatel_5920566 Dovzdělej se, pitomečku:
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­04/i­van-david-co-se-vlastne-stalo-v-buci-fakta-a-protireceni-zapadu
epr3
@Jiosef Tyl Já smrdím a ty jsi beznadějně blbej. Vzdělávej se, je to zatím zdarma:
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­04/zme­na-rezimu-konference-spolku-svatopluk-videa
Frank51482
Ovšem na smrad brusiče kovů nikdo nemá.
Patrik Beranek
@Jiosef Tyl každý nemá vymakané fotografie jako jsou ty tvé portrétní 😂😂😂
Patrik Beranek
@Karel Prochazka vždyť tu hýkáš akorát tak ty a pár tobě podobných 😂😂😂
Jiosef Tyl
epr3 - to mi vysvětli, jak se mám, dle tvé rady vzdělávat, když jsem podle tebe beznadějně blbej.