Komentáře

Zpět na článek

K čemu je nám Česká televize?

11 komentářů

pavel07
...no ty platíš kabelovce za distribuci volně šiřitelných signálů a čt přispíváš na výrobu, to jsou dvě zcela odlišné věci přece... Kromě toho pokud změníš dodavatele elektřiny, tak ty budeš sice platit pouze RWE, ale taRWE samozřejmě bude dál platit čezu poplatky za používání jejich dIstribučních tras, protože ty kabely jsou holt většinou jen jedny, takže v podstatě tomu čezu budeš platit tak jako tak, akorát jim to za tebe pošle ta RWE....
cartouche66
Ty na rozum do smrti nedosáhneš co ...
cartouche66
Jj! Asi jako Vyprávěj ...
woodrow
Vaše články jsou super.
cartouche66
Klesá úroveň Reflexu a zvlášť Holec toho v tý jeho bulíkovský kebuli nikdy moc neměl, ale co píše není tak úlpně od věci. Jde o tu "veřejnoprávnost". Nelze srovnávat s monopolním ČEZem, jak se tu o to kolega pokouší - ČT není monopol. Má to ze zákona být veřejná služba (sic)! Za tu si platíme a ne za sledování. Ovšem otázka zní: plní toto zadání? Ona je plní zčásti ČT2, kde se občas objeví i nekorektní a hodnotné pořady, vymykající se meainstraemu. A kanál ČT4 - sport, O.K. Ovšem co předvádí zbylé programy je zoufale vzdáené veřejné službě. K té totož nepatří natáčení komerčních či ideově zabarvených seriálů jako zmíněná Sanitka a Vyprávěj. Naopak k ní patří objetivní informování veřejnosti o událostech ve světě a ne jejich zatajování a překrucování přebíráním propagandy formované korporacemi vlastnícími světové tiskové agentury a filtrující informace tak aby jejich pomocí mohli "formovat veřejné mínění" dle svých potřeb! O tom by měl Holec psát, kdyby ve svý dutý kebulii neměl jen bramboračku
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
proxima
Je mi celkem jedno, jestli existuje, nebo ne. Moc se na ní nedívám, vyjímečně, ale opravdu málo. Když jsem měl malé děti - Večerníček, to ano, tuším 18:30 a druhý v 19:10. No i ten chtějí údajně teď zrušit - mimochodem, ptal se někdo dětí ??? Taky by do toho měli mluvit, když jim to rodiče platí. A jsme u toho --- poplatky. Proč platíme poplatky ČT, Ti kdož odebíráme signál od jiného dodavatele. Já platím za TV distribuci společnosti O2, někdo z Vás třeba UPC, atd. Připadá Vám normální, že můj nový dodavatel energie bude Centropol, nebo RWE a já budu pořád platit ČEZu ??? No a k programové nabídce? Ať se každý kouká na co je mu libo, někdo je ujetej na akční, někdo na horrory, seriály, někdo třeba na reklamy. A někdo to vypne a jde se třeba projít ... Takže zpět, to co vysílá nebo nevysílá ČT - nezájem. Zajímá mě, proč jí duplicitně platíme !!! (uživatelé jiných distributorů a dodavatelů TV signálu)
sirien
je trochu nefér. Za BBC by byl kdekdo (já třeba) ochotnej platit jak za kabelovku - Doctor Who? Sherlock? Spooks? A ostatně - absolutně transparentní účetnictví? Sledování diváckých ohlasů v hodnocení kvality jednotlivých dílů pořadu (kromě samotné sledovanosti)? Zrovna ten rozpočet kdysi docela vtipně pojal Kraus v Uvolněte se prosím.

Srovnávat to s českou televizí je jako porovnávat výkon trabanta s výkonem Porsche
sirien
Viděl sem jeden díl Expozitury a sice mě to neuchvátilo (s Kriminálkama to prostě srovnávat nejde), ale dalo se to sledovat. Ve srovnání s produkcí ČT, která jen ubírá vlnový pásma něčemu hodnotnějšímu (například Bčkovýmu pornokanálu).
jnhj
souhlasím!!!
Navíc,tento článek mě ujistil, že úroveň Reflexu klesá a klesá!