Zprávy
hadralenka
0
skvele kh stehliku. nenapsala bych to lepe. souhlas
Přejít do diskuze
petrzizka
takhle jednosměrně zaměřenej článek už jsem dlouho nečetl. Je hamba, že něco takovýho na stránkách reflexu vůbec publikují.
khstehlik
Tento článek je neuvěřitelnou snůškou účelových polopravd a zamlčených podstatných faktů. Jako zdroj podkladů byly, typuji, použity oficiální news servery poplatných periodik. Vypadá to na další případ materiálizace novinářské devótnosti vůči stávající moci plynoucí zřejmě jak z lenosti jít do hloubky zdrojů, tak hlavně ze strachu dovolit si osobní názor, byť jen trochu odchylný, od toho oficiálního. Nejspíš o tomto svém přístupu a postoji už autor ani neví. Prostě zvyk je železná košile.
okuk
Nemyslím si, že by byl Kaddafi někdy přítelem Západu. Nějaké účelové návštěvy, či prohlášení jsou v politice běžné a nepřeceňoval bych je. Konec konců to byl sám Kaddafi, který po létech izolace nabídl Západu ruku k smíru, zaplatil odškodné pozůstalým atentátu a vydal atentátníka do Anglie. A že to byl potrhlý islámský levičák, to snad nikdo popřít nemůže.
daivids
hele nevim co byl pořádně zač ale rozhodně nikdo nemá právo usmrcovat druhýho a jako že se choval jako blázen jak to můžete vědět jste s ním vyrůstaly? podívejte se na naši vladu kam se na ně hrabe????????????????!!!!!!!!!!!!!!
kockamnau
REFLEX vyvolává zvracení.Dnešním dnem je i dno vrcholem,čeho je schopen,novinář,co,novinář,pisálek,jak pravil M.Zeman,jsou to žumpy.Vyklohnit tři články,během dopoledne,o Kaddáfím,jehož posmrtná ztuhlost teprve nastává,na to musí mít pan autor,vskutku žaludek shodný,se žumpou.Nicméně,domnívám se,že skuhrající Libyjce,nemající,co do svých lůzoidních úst,brzy uslyšíme,jaké jim jejich revoluce přinesla očekávání,samozřejmě nemám informace,ale fotky lynčujícího davu mi zvedly žaludek a reakce novinářů,mi ten můj žaludek vrátila zpět.Je to vrchol nechutnosti.S Reflexem,v čele.A Kaddáfí,moc bláznem nebyl,jsem zvědavá,kdo tam po něm,tu čeládku uřídí.
janturon
Psát takový nízký bulvár a popsat svůj vlastní profil ve třetí osobě je ubohé!
aznom
""Potrhlý islámský levičák"---" Choval se jako blázen"---, nejbrutálnější a nejextravagantnější vůdce arabského světa"---atd,atd---Řekni Bucherte ,od jakého data máš takový názor na donedávná
velkého a štědře zásobeného výzbrojí všeho druhu kámoše tzv. "Západu"?
Kdy přibližně jsi byl osvícen?Nebo je to tak jako vždy,že prostě jen tak cintáš?Řekni ty neposedný investigativče!
velkého a štědře zásobeného výzbrojí všeho druhu kámoše tzv. "Západu"?
Kdy přibližně jsi byl osvícen?Nebo je to tak jako vždy,že prostě jen tak cintáš?Řekni ty neposedný investigativče!