Komentáře
ernas
0
názor retardované končetiny
Přejít do diskuze
truksajda
přesně tak, dělám se svými psy agility, a když máme trénink v -10°C, rozehřejí se během, a pak v chladu čekají, dokud opět nepřijdou na řadu, může jim to způsobit dost značné potíže. V zásadě bez ohledu na plemeno, pokud se skutečně nejedná o psy z boudy či kotců, či extrémně osrstěné jedince (jeden z naší smečky to skutečně nepotřebuje), o starých psech ani nemluvím. Na druhou stranu, v tomto článku (jehož smysl jsem příliš nepochopila, jako je tomu ostatně v e-reflexu celkem často poslední dobou) se asi hovoří o těch zbytečných oblečkách, kdy má jorkšír v létě tylovou sukýnku a kšiltovku. To je pak ale opravdu věc k ničemu.
nohanoha
to co nazýváte psi jeou zdeformované a retardované formy púvodního zvířete
yodocq
Co má tohle dělat s Prahou plnou psích houen?Projděte se třeba Lipovou (P 2),a počítejte...
A vsadím se,že to lidské tam prostě nenajdete.
A vsadím se,že to lidské tam prostě nenajdete.
infected1988
Pro svou fenku mám 2 bundy. A řekla bych, že relativně stylové, ale o to nejde. Abych věci uvedla na pravou míru. Mám fenku whippeta (pro neznalé upřesním, že se jedná o chrta). A vzhledem k tomu, že tito psi nemají skoro vůbec žádný podkožní tuk, navíc jsou (konkrétně whippeti) krátkosrstí a jako všichni chrti jsou celkem dost hubení, je taková zimní bunda nezbytná. U chrtů je toto prostě standardem který Vám zdůrazní každý majitel a chovatel chrtů obecně. Nicméně, souhlasím, že všelijaké "módní" vestičky, topy, nedejbože sukýnky a jiné "nezbytnosti pro ostatní, normální plemena mi přijdou jako nějaký chovatelský fetiš nebo co... Takže ne všichni pejskaři jsou nutně úchyláci, ačkoliv těch poslední dobou značně přibývá