Komentáře

Zpět na článek

Londýn 2012 chystá oslavy papalášství. Zrušme konečně olympiádu!

8 komentářů

sirien
Za "přílišné sklony k profesionalizaci" se nechali z OH vyloučit, provozujou si svůj Wimbledon, Davis cup, Australian open a French open a na OH sral pes.
sedlakjura
Tenis je součástí letních OH od OH v Soulu. Tuším, že první "naši" medaili, ještě za Československo, vybojoval kdysi Mečíř. I toto je důkazem, že o účast a medaile z OH je u sportovců zájem i když tam nejde o "těžké prachy". Mají,nejenom podle mne, pro sport docela velký význem, o kterém salónní sportovci typu Holce a zřejmě i vás, nemají ani potuchy. Přidržujte se své ekonomiky, mladý muži. Ovšem jestli se v ní orientujete podobně, jako ve sportu, tak se oprvdu směju.
aznom
Poslyš ty chytráku,pěkně jsi se rozepsal,takže jsi měl na žvanění velký prostor.
Nikdo tady nepožaduje zrušení OH,ani netvrdí,že sportovci nemají zájem o medaile,o tom tady mektáš jen ty.To,že OH jsou jeden velký "Byznys" a sportovci zde hrají roli stafáže si zpívají vrabci na střeše.Takže "mimo mísu hošane" jsi jedině ty,a přidržovat se můžeš leda tak hov-a blbe!
atreides
moje představa vždy byla taková že na sportovištích vybudovaných v Řecku ,poblíž Olympu, za peníze všech členů MOV, by se jednou za čtyři roky OH konaly. za málo peněz hodně sportu. a pro ty zimní najít správné místo ,kde nikdy nebudou problémy se sněhem, a jednou provždy konat zimní Oh natomto místě. možná nesmysl, ale pro mne tologiku má.
sedlakjura
Proč ne, o tom by se dalo diskutovat. Ale proč by nemohly být OH probíhat na různých kontinentech v různých zemích, tak jako doposud? Jenom bych vyloučil politické rošády a nakupování hlasů členů Olympijského výboru, losováním.
aznom
To,že OH již dávno nejsou oslavou sportu,ale jeden velký na obchod a hlavně zisk zaměřený "podnik",
to vědí i ti největší blázni v Bohnicích.Takže takovéto prohlášení:
"Myslím, že nadešel čas olympiádu konečně zrušit.", je pouze k smíchu.
atreides
sedlakjura
Takové intošské žvásty internetových odborníků, ty mám opravdu nejradši. Zeptejte se sportovců, jestli považují OH pouze za kšeft a komerci. A jestli si přejí, aby byly OH zrušeny. Nikdo nepopírá, že se na sportu, nejenom na OH, "popásá" spousta příživníků a kšeftmanů, ale proč tam tedy sakra, jezdí třeba nejlepší basketbaloví profíci, tenisté a třeba i hokejisté, pokud jim to vedení NHL umožní. Tady jste hošani, naprosto mimo.