Zprávy

Zpět na článek

Zašlá sláva Internet Exploreru. Jeho tržní podíl poprvé v historii klesl pod 50 procent

7 komentářů

forejt
svet krizuji zpravy,ze IE ma vyraznou tech. chybu.Vsechno ma chybu,jen to najit.
sendyman
Jo, a ještě něco. Od tý doby, co ho mám (asi 14 dní), tak - a toho jsem se chtěl právě vyvarovat, co používám Mozillu tak neznám virus, a to celý léta jedu na Avastu - se mi furt cpou do kompu nějaký aktualizace a záplaty....
sendyman
Což je samozřejmě k nasrání, protože IE a jeho "vychytávky" vůbec neznám. Takže všechno v Mozille, kterou mám "vyladěnou" podle svýho, ale když si chci pokecat, tak přepnout na IE...
sendyman
Jo, to je naprostá pravda. Ale navíc, ta banda okolo Mozilly někde dělá chybu. Teď například, v 7.01, se mi nezobrazuje korektně Wordpress. Tak jsem si musel, snad po 6-8 letech, nainstalovat IE, abysem si mohl pokecat se známejma na jejich blozích...
sirien
...a sledovalo se co lidi používaj dobrovolně, tak je IE pod 50% už dávno. Jenže velký firmy sou prostě konzervativní.
sulsak
Safari má len 5%, ale jeho renderovacie jadro, WebKit, je aj v Chrome (Firefox musí mať vlastné, inak by asi neprežili) S.
aznom
Toto nemá nic společného se "slávou neslávou".Toto je zcela obyčejný vliv konkurence.
V dobách 100 procentech Exploreru Vyhledavače Firefox,Chrome aj. prostě neexistovaly.
Dnes mají lidé na výběr,což je dobře.