Komentáře

Zpět na článek

Vyšší DPH? Nejdřív zdaňte sebe, zloději!

11 komentářů

filiprx
Opravdu . A ještě se tam podařilo zamontovat Paroubečka
sendyman
Tak, tak!
enemabagjones
Jelikož blbové jsou u nás ve většině, nutno emigrovat, protože zde není žádná naděje na zlepšení situace. Šílené je, že neustále stoupá obliba jednoho z mnoha gaunerů Michala Davida. Mezi tak degenerovanými tupci opravdu nelze žít.
strassidlo
těch jmen všelijakých vyžírek bychom se už snad ani nedopočítali. A to zcela demokraticky ze VŠECH politických stran a straniček, úřadů a úřadečků....
neilyoung
Pane jo! Na tohle čekám už několik let, kdy jsem tu coby Revolucionář (a další nicky ) vyrýpával. Pravičáci prozřívají. On Keller říkal, že střední třídě to vždycky trvá nejdéle. Bohužel pozdě. Za čtyři a půl roku státní se podařilo Kalouskovi úplně rozbít příjmovou stránku rozpočtu, a tudíž jemu poděkujme o navýšení státního dluhu o jeden bilion korun. Ale musíme to překousnout, máme vládu ropočtové odpovědnosti... Zase bude líp
von.rammstein
Keller? tak většího blbce neznám.
neilyoung
Na rozdíl od Vás má Keller co říct. Je velmi trefný
pismenacislice
Fascinuje mě logika Kalouska: Čím na tom ekonomika bude hůř, tím víc bude třeba zvýšit nepřímé daně.

Opravdu jsem v minulých volbách volil pravici, když jsem dal hlas TOP09? Pochybuji! Pravicový politik by totiž věděl, že tím tu ekonomiku ještě víc poškodí - a proto by hledal další úpory místo zvedání daní.
homeopat
proč danit politiky, ja bych jim to dála uhradit a nejen jim, ale i kmotrum, co za nimi stoji.
zajda61
Dobře napsaný článek,.. jako volič pravice jsem úplně v ***i,.. po tom si přečtu o prádelně ctihodné paní Kocourkové v Novém Mexiku,.. mám tisíc chutí našemu panu čistému premiérovi nakopat *** zepředu,..... Už mě ta banda sráčů pije krev,.. jenomže bohužel to asi zůstane jenom na papíře,... a že byl šel sedět "galaxy manažer" Roman, si už iluze vůbec nedělám,....ono mezi tou bandou už kromě komoušů asi není nikdo kdo v tom nejede,... (ne že by ti rudí darebáci byli hodní, ale nejsou u lizu,...)