Zprávy
jirivan
Nějak jsem o Ivanu Jirousovi vždycky věděla, spíš však jen ze "skandálů", proniknuvších na veřejnost, zkreslená podoba. Po přečtení článku a po diskusi s přáteli pro mě pojem Magor Jirous znamená BÝT SÁM SEBOU A MÍT V HLAVĚ SROVNÁNO. A BÝT PRDLÝ- proč ne, spousta prázdných lidí na sebe upozorňuje plánovitě, v rámci mediální kampaně, jenže tady to možná bylo pro prdlost samu, což je mi velmi, velmi blízké! S pozdravem "Více přirozenosti a méně snobizmu" ...jiřina.
juditassk
Sem napište váš vzkaz!Pro mě byl Ivan Martin Jirous největší morální autorita. Již 30 let. Od té doby, co jsem ho jako 15-letá viděla poprvé. Měl mnoho tváří, mnoho běsů.... Jeho znalosti a lehkost s jakou je sděloval je nevídaná. Jsem moc smutná, že už nenapíše žádnou báseň. Pro mě osobně odešel jeden z nejdůležitějších lidí mého života.
placirkabodlo
***zal te v hospode za hloupost, to asi ne, ale verim, ze za tupou sprostost ano, a dostal jsi poradnou nakladacku ze. jen tak dal srabe, ale musel sis pockat aby ses realizoval co. no jo
miomilas
No musíme tam všichni, ale že bych téíhle legendy olitoval, to po mně teda fakt nechtějte.
monte44
Tak už jste se také vydal do té Magické noci, Ivane. Pozdravujte tam Mejlu a Egona; nechť je Vám země lehká a děkujeme Vám za vše.
http://www.youtube.com/watch?v=z9Y3zmiwlW4