Zprávy
Přihlásit pro přidání komentáře
mysh.82
0
Taky jsem čekal víc než jen opsání informací z jiné webové stránky. Bohužel, jak se tak dívám na Reflex.cz, tak je to tu normální praxe. Přitom by asi nebyl moc těžké, najít pár odborníků, kteří by mohli něco říci k pozadí hoaxů.
mamutka
V popisovaném případě se mohlo jednat o držitele osvědčení o hmotné nouzi. Je to papír, který každý měsíc opakovaně vydává místní úřad lidem s nízkými příjmy. Na základě tohoto potvrzení držitel neplatí 30 Kč regulačního poplatku. Ze svého mu "dobrovolně" poskytuje majitel lékírny. Takže v případě, že na receptu jsou léky bez doplatku, jen s 30 Kč regulačním poplatkem. neplatí opravdu nic. Doplatky ale by platit museli.
Takže za léky platí, ale neplatí regulační poplatek? Ale to je fakt něco jiného, než že "neplatí za léky".
veleknez
Jen by mě zajímalo, jesli autor článek jen vykradl z Hoaxu, nebo jestli se vůbec ověřoval zjistit nějaké fakta?
kashe
Jenom bych ráda k tomuto "hoaxu" dodala, že moje sestra byla jednou z obětí, vše řesila policie, na seznamu obětí tohoto úchyla bylo přes 60 dívčin!! Cizinec s lékařským vzděláním u soudu tvrdil, že nevěděl, že je tento způsob obtěžování trestný.....
Takže milý Hoax.cz, kdopak nás to tady klame.....???? O_o
Takže milý Hoax.cz, kdopak nás to tady klame.....???? O_o
stierlitz
Nemáte v redakci volné místo? Já jenom, že jít na hoax.cz, doslova tam obšlehnout deset odstavců a vytvořit tak 'článek' bych za tu jistě nikterak mizernou mzdu zvládl taky...