Komentáře

Zpět na článek

Vít Bárta alias Vítek Obálka nepatří do basy!

11 komentářů

harve
pana Ladislava Bátoru, pro jeho mravní kredit a životní zkušenosti. Vít Bárta by byl vhodnější na premiéra, poro jeho progresivitu, analytické myšlení a přehled.

Vám, pane JXD, bych dopolručil psychiatrickou kliniku. Delší dobu už trpíte vážnými psychickými poruchami.
zdislava
Jejda, pane Jakle, a co Váš šéf ? Na toho jste zapomněl !!
platon
Nejdřív Vverky kritizoval a nazýval je sektou, a nyní posílá jejich faktického šéfa na hrad, schizofrenik jeden. (volič vv nejsem)
suchyptak
přepis z FB:
JS: mám obavy, že na něj KDOSI nestačí (v tom hulení), ale beze sporu k tomu spěje(JXD),ale potkat jxd v noci ve Stromovce s krochnou bych tedy nechtěl....
JN: ‎... je to ***s!
JS: ... s jeho profilem na reflexu, asi ano!
JS: víš, já už Reflex dlouho nečetl, tak ani nevím,co se tam nyní odeh­rává­....­.,jo­..po revoluci to šlo,psalo se tam o všem a snad i dobře a nebo jsem byl naivní.......
suchyptak
Teď se o tobě bavíme (JXD) na FB, už jsi asi úplně vyhulenej, mimo jiné levicovej jako sviňa, běž od toho, už nepiš, jsi trapnej jak se snažíš být v dění, nebo víš co, běž hulit za roh a už se tady do toho neser!
suchyptak
... doufám, že to redakce předá, jsmw tady z Brna a už nás ten blb dost uráží!
suchyptak
... jsem zaregistrován, odpověď vítám, uveřejním ji zde, pokud to pro vás nebude problém(redakce)
suchyptak
píšeme zde, že jsme nenašli rubriku, pište nám do redakce ... tím se omlouváme ostatním čtenářům, ale i ti se můžou připojit a budeme za to rádí nebo to tady čtou jenom samí mladí komanči?!
placirkabodlo
namocit rucnik, omotat a vlozit do mrazaku.
placirkabodlo
... po vytazeni z mrazaku vlozit do harveho. stop. opakovat do nekonecna. stop.