Komentáře

Zpět na článek

Vít Bárta alias Vítek Obálka nepatří do basy!

11 komentářů

zdislava
Jejda, pane Jakle, a co Váš šéf ? Na toho jste zapomněl !!
placirkabodlo
... po vytazeni z mrazaku vlozit do harveho. stop. opakovat do nekonecna. stop.
harve
pana Ladislava Bátoru, pro jeho mravní kredit a životní zkušenosti. Vít Bárta by byl vhodnější na premiéra, poro jeho progresivitu, analytické myšlení a přehled.

Vám, pane JXD, bych dopolručil psychiatrickou kliniku. Delší dobu už trpíte vážnými psychickými poruchami.
placirkabodlo
namocit rucnik, omotat a vlozit do mrazaku.
platon
Nejdřív Vverky kritizoval a nazýval je sektou, a nyní posílá jejich faktického šéfa na hrad, schizofrenik jeden. (volič vv nejsem)
suchyptak
píšeme zde, že jsme nenašli rubriku, pište nám do redakce ... tím se omlouváme ostatním čtenářům, ale i ti se můžou připojit a budeme za to rádí nebo to tady čtou jenom samí mladí komanči?!
suchyptak
... jsem zaregistrován, odpověď vítám, uveřejním ji zde, pokud to pro vás nebude problém(redakce)
suchyptak
přepis z FB:
JS: mám obavy, že na něj KDOSI nestačí (v tom hulení), ale beze sporu k tomu spěje(JXD),ale potkat jxd v noci ve Stromovce s krochnou bych tedy nechtěl....
JN: ‎... je to ***s!
JS: ... s jeho profilem na reflexu, asi ano!
JS: víš, já už Reflex dlouho nečetl, tak ani nevím,co se tam nyní odeh­rává­....­.,jo­..po revoluci to šlo,psalo se tam o všem a snad i dobře a nebo jsem byl naivní.......
suchyptak
... doufám, že to redakce předá, jsmw tady z Brna a už nás ten blb dost uráží!
suchyptak
Teď se o tobě bavíme (JXD) na FB, už jsi asi úplně vyhulenej, mimo jiné levicovej jako sviňa, běž od toho, už nepiš, jsi trapnej jak se snažíš být v dění, nebo víš co, běž hulit za roh a už se tady do toho neser!