Zprávy

Zpět na článek

Muži potřebují mít partu kamarádů. Se ženami se o některých věcech mluvit nedá

4 komentáře

placirkabodlo
"Všechno můžete nahradit lidskou prací, ale je to mnohem pracnější a složitější," řekl Aktuálně.cz Stráský. Upozornil, že chemické postřiky používal i jeho předchůdce František Krejčí, kterého jmenoval tehdejší ministr Martin Bursík.

Kdo škodí Šumavě víc: kůrovec, nebo politici?:

FotogalerieKdo škodí Šumavě víc? Kůrovec či politici?
Šumavské lesyŠumavské lesyŠumavské lesyŠumavské lesyŠumavské lesy

další fotografie »

Hnutí Duha ve správních řízeních napadalo i používání chemie Krejčího. Ten nakonec před svou rezignací sliboval, že s postřiky úplně skončí.

"Nesouhlasíme s používáním biocidů ani v hospodářských lesích. Jejich používání v národním parku považujeme za nesmyslné a v minulosti udělené výjimky za ostudu Národního parku Šumava," řekl Bláha.

o zenykraaasnee o zeny mee bunga bunga sumava.
... ale jezka v kleci holka nevytahne, to je jasne. ale muze na neho ustrykovat deecku.
lukreciab
Kdysi - opravdu dávno - byl matriarchát: muži byli přesně tím, co od své přirozenosti jsou (shoduje se s tímto článkem) a ženy to moudře tolerovali, řídili společnost s lehkostí a ke vší spokojenosti. Muži byli na těžkou práci, lov, ploditelé dětí... A všichni věděli, že to tak je ok. V dnešní době bych jim ještě přičetla technické dovednosti, vynálezy atd.-kdo si hraje nezlobí. Ale obecně platné současné principy způsobili to, nač si zde ztěžujete: postavili muže do role (napřed) ochránce (chlapi nebrečí), živitele rodiny (jinak zhrzená pýcha, ego..) a byť má žena lepší organizační schopnosti,intuici, atd., tak jste-s vlastnostmi, které do Vás vštípili (i ženy, zkrátka rodiče ve smyslu "někam to dotáhnout") se svou ješitností a nadutým egem (viz. obecné postavení muže ve světě, v politice, řízení,....) tam, kde jste. Kdo chce kam... Tak hodně klubů a knížek a la "ženy jsou z Venuše a muži z Marsu". Asi jen STRACH dokáže udělat ze vztahů (obecně) takovou paseku. A "výchova": to se dělá, to ne, to je blbý, to bude trapný.. Je asi dost těžký BÝT SÁM SEBOU (a žít mezi lidmi, kteří to nevědí a zakládají si kluby..). Dnes jsem byla na veletrhu, chtěla jsem s jedním člověkem-mužem-něco probrat. Jak se blížil, tvářil se tak vyděšeně,že jsem se musela kousnout do jazyku, abych neřekla "nebojte, já nejsem z berňáku". Příště bych mu mohla dát vizitku do nějakého takového klubu, co...
sendyman
No, jsem dost sebekritickej, tak nemůžu tak docela nesouhlasit (výhrady bych měl), ale ta "íčka", to je teda děs, fakt...
oldboy
Banda buzíků.