Komentáře

Zpět na článek

Kmotři to znovu dokázali! Díky, kluci

17 komentářů

zerovan
aneb vse je trosku jinak a pragmatizmus zacina fungovat komtr nekmotr
strassidlo
kurbet
Tak si myslím,že v tomto Absurdistano-banánovém státě,kde vládne partaj­ní"ja­nabrá­chiz­mus",k­de každý na každého ví nějakou sviňárničku,už selhávají všechny prostředky jak konečně umravnit tuto bandu korupčníku a zlodějů.Stačí se podívat od vrchu kdo tuto zemí řídí-počinaje od prezidenta až po posledního partajního lokaje.Škoda slov.Slušní a schopní by se museli štítit spolupracovat s tímto "lidským odpadem".Zřejmě to bude chtí jít konečně -arabskou cestou- a nikolivěk(jak je u nás zvykem)cestou sametovou.Kam tá vede vidíme dnes,že jsme po 21 létech ve větší p...li,než předtím.Chtělo by to najít odvahu,vzít do rukou klacky,lopaty a vyhnat tyto darebáky někám do..­.Tara­ringa­patá­nu.How­gh
sendyman
Jako takřka vždy, blábolíte naprosto z cesty. Na Jamajce jsem nebyl, ani nepamatuju. Ale co já se vám tady zpovídám, běžte už konečně do hajzlu.
lobineu
ODS je prostě parta sráčů.
tomik007
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
von.rammstein
tedy Sendy ta Jamajka musela být pěkná divočina, když se stydíte říct, jak jste dopadl
sendyman
Jsem dalek všelijakých řešení "lůzy" na náměstích. Ale možná aspoň u nás v Praze konečně dozrál čas...
sendyman
Nechte ho. Ještě má potřístněný kalhoty, ale doschne sám!
zajda61
dobře napsáno Holec,.... ale teĎ mi řekněte koho volit u příštích voleb v tomto šílenm mrdníku ?