Komentáře

Zpět na článek

Případ Babiš: Samorostlý podnikatel nabízí dobrá i kuriózní řešení

13 komentářů

bumbovka
se mi popletli babiš s babicou. ale k žrádlu neni ani jeden, co?
kkeennyy
Sem napište váš vzkaz!
svozilf
z politického spektra ztratili už vliv a tak se Babiš snaží se k nějakému vlivu v politice zase dostat.
Bez toho se ve velkém formátu "podnikat" nedá!
hansi1
Horší, nežli teď a ve vyhlídkách na rok 2012 to snad už být nemůže. Měli bychom zkusit vše, co může zlepšit chod státu a životní úroveň lidí. A hlavně odstranit tu zlodějskou bandu z ODS a TOP 09 v čele s "milovníkem české lůzy" Kalouskem.
whocares
Nikdo Babišovi bránit nebude, aby šel do voleb. Ale volit ho může jen debil, ktarý si nepamatuje šílený grossovský klientelismus, a komu nevadí komunisticky a STB-ácký Babišův background. Tam se nějaké mravnosti či férovosti nedočkáte.
Babiš jen opakuje předešlý úspěšný volební projekt VV .
vodraz
pane redaktore, měly pro mě jediný efekt - že mě na ty Babišovy texty, které jsem zatím neviděl, upozornily a že si je nejspíš najdu (protože jste na ně neráčil dát odkaz) a snad i přečtu.
Až budete příště chtít někoho o něčem přesvědčit, zkuste argumentovat. Nebo si alespoň pro začátek někde přečtěte, co to slovo znamená.
pehasko
bolševický čobolák, který rozkradl půl republiky (ale České) není mluvčím nikoho. Kecá kraviny, stejně jako Okamura, chce se zviditelnit a dosáhnout další zisky. Nepochybujte o tom, že kdyby šlo do tuhého, stáhne ocas mezi nohy a půjde hlídat svoje prachy. Jeho zlatá slova můžete slyšet v každé hospodě, na to bolševika a zloděje, navíc Slováka, nepotřebujeme. Stačí jejich herci a zpěváci, kteří pozabíjejí půlku republiky. Do svého "štátu" o který tolik bojovali se jim nějak nechce a tak se natáhnou do Prahy.
Palopetro
A proč tedy nadáváte redaktorovi ***? .
pehasko
Pokud to nechápene, pane chytrolíne, přečtěte si poslední slovo vašeho ctěného vzkazu pro mne.
oldboss
Bláboly novinářů o Babišovi mi místy přijdou směšné - za každou cenu ho nějakým způsobem shodit, znevážit, vysvětlit těm blbým lidem (té lůze) že to co říká Babiš nejde udělat(uvažuje jako středoškolák). Jenomže většina lidí, kteří plavou v této politické žumpě ČR se chytnou toho stébla které Babiš nabízí, protože se už začínáme potápět. A je mi daleko milejší poslouchat Babišův slovník, který jeho odpůrci kritizují a kde on nazývá věci pravými jmény, než "korektní" slovník našich politiků, kteří jsou schopni mluvit hodiny a přitom nic neříct - maximálně blábol jak už je všechno fajn a na druhý den vyleze nový "kostlivec" ze skříně ( a to nám ho musí ještě vystrčit Švýcaři ). Je to tady opravdu k zblití. Nechte Babiše ať se ukáže. Dává do toho svoje peníze, nic od vás nechce. Vlastně chce - nepotápějte nás. Bojíte se o koryta, proto máte z Babiše nabobtnalé hlavy a to je dobře. Fandím mu