Zprávy
Přihlásit pro přidání komentáře
aznom
Pehasko,pehasko,pokud tě "článečky" dotyčného tak iritují,možná by jsi se místo jejich pročítání
mohl věnovat jiné bohulibé činnosti,např.usilovné masturbaci.Zde si můžeš ve své nemohoucnosti
pomoci "článečkem" J.X.Doležala o cenách podpůrných prostředků.Jak snadné hlupáku!
mohl věnovat jiné bohulibé činnosti,např.usilovné masturbaci.Zde si můžeš ve své nemohoucnosti
pomoci "článečkem" J.X.Doležala o cenách podpůrných prostředků.Jak snadné hlupáku!
pehasko
že už by mohl být konec trapných a rádoby veselých článečků tohoto znalce věcí českých. Pokud má nějaký problém, může si ho odehrát a odreagovat jinde. A pokud někdo použije výraz "švejkovat", měl by vědět co to vlastně znamená. V Čechách určitě ne službu v armádě, natož službu v důstojnické hodnosti. Z tohoto pána mám stejný pocit jako z falešného hasiče z Brna, který exceloval včera v TV. Jedním slovem - nesvéprávný hňup (anglický překlad tohoto slova, kterými nás tak rád ohromuje si asi doplní sám).
falesny hasic? to zni zajimave. muzes to vice popsat? me to zajima. klidne u toho exceluj normalne se odreaguj.
to svejkovani v cechach znamena tedy co? ja mam pocit ze sluzbu vlasti, a to at uz mas mundur kominicky nebo potapecsky nebo treba litas po svete v doktorskem plasti.
to svejkovani v cechach znamena tedy co? ja mam pocit ze sluzbu vlasti, a to at uz mas mundur kominicky nebo potapecsky nebo treba litas po svete v doktorskem plasti.
a jestli pehasko excelentne neco povi k tomu hasici, tak treba, kdo vi, bude pripsan za vevvodu
clovece zlatej, tady muze byt svejk kdokoliv.