Komentáře
Uživatel_237602
0
Netvrdím,že Terra Aqua pravdu nemá.Jen se snažím jeho vývody upřesnit.O situaci na severu vím dost neboť na něm žiju.Kousek od Nového Boru.
Přejít do diskuze
Uživatel_237602
Někteří lidé jsou skutečně takoví,jak píšete.Potom je tu hodně lidí,N.Bor a okolí,zkrátka sever Čech,kteří mají strach ne kvůli xenofobii ale pro to,že už dostali po hubě.Oni,nebo jejich blízcí.A ti také dají hlas DSSS.Mají pocit,že ostatní strany na ně kašlou,policejní posily jsou na dvě věci,přepadá se dál.
Ta z demokratických stran která udělá něco i na severu viditelného sebere DSSS vítr z plachet.
Žiji na severu,tak to vidím zblízka.Právě jsem se vrátil z týdenního pobytu v Praze,odtamtud to vypadá jinak,je to jen vyprávění odněkud.
Ta z demokratických stran která udělá něco i na severu viditelného sebere DSSS vítr z plachet.
Žiji na severu,tak to vidím zblízka.Právě jsem se vrátil z týdenního pobytu v Praze,odtamtud to vypadá jinak,je to jen vyprávění odněkud.
Uživatel_237602
Jo,s tím tykáním máš pravdu,udělal jsem tu samou kravinu jako Ty:nečetl jsem pořádně a všechno.Jinak by Ti neuniklo že jsem nenapsal o autorovi že je hloupý nýbrž že ho napadla hloupost.A to je rozdíl,alespoň u myslících lidí.
demontormen
no, až se jim dostaneš " na seznam", budeš si myslet něco jinýho... Teď to jsou cikáni a černoši, kdo to bude příště?... JE TO JEN ZÁMINKA K AGRESI
demontormen
To tady necháte diskutovat i nacisty...?
DSSS je skupina xenofóbních idiotů, kteří nemají s obranou českého národa nic společného a špiní jméno naší země. Jsou to obyčejní náckové, nic než fašistická svoloč primitivů s narušeným socialním vnímáním. Svou aktivitou jenom vytváří další napětí ve soplečnosti. Slaboši, kteří měli problémy s otcem si vybíjí svoje mindráky na slušných lidech a víte co je štve nejvíc? Že jsou to nuly, které nic nedokázali a že je tu spousta "nečechů", kteří se mají lépe než oni. To je te skutečný důvod, strach o to, že kdyby menšiny začaly makat, tihle vychlastánci by šli na ulici jako první....
Tím neobhajuji cikány, kteří zneužívají svoje postavení menšiny, to je stejná sebranka, akorát nemají vyholenou hlavu a těžký boty.
DSSS je skupina xenofóbních idiotů, kteří nemají s obranou českého národa nic společného a špiní jméno naší země. Jsou to obyčejní náckové, nic než fašistická svoloč primitivů s narušeným socialním vnímáním. Svou aktivitou jenom vytváří další napětí ve soplečnosti. Slaboši, kteří měli problémy s otcem si vybíjí svoje mindráky na slušných lidech a víte co je štve nejvíc? Že jsou to nuly, které nic nedokázali a že je tu spousta "nečechů", kteří se mají lépe než oni. To je te skutečný důvod, strach o to, že kdyby menšiny začaly makat, tihle vychlastánci by šli na ulici jako první....
Tím neobhajuji cikány, kteří zneužívají svoje postavení menšiny, to je stejná sebranka, akorát nemají vyholenou hlavu a těžký boty.
Jirka1313
Ba ne. Ten pan Terra Aqua má pravdu. Pokud byste bydlel tam, kde by vám dělali ti "nepřizpůsobiví", to co tam spoluobčanům a stát, který si pro takové případy platíte nepomohl, šel byste logicky s tím, kdo vám pomoc nabídne. A to je volné místo pro populisty a neonacisty. A neříkejte, že byste si raději z morálních a ideologický důvodů nechal natrhnout od sociálně slabších ***.