Zprávy

Zpět na článek

Týden boje proti blafům v restauracích pokračuje. Další porce jídel, co nejsou k jídlu

22 komentářů

sedlakjura
těch žrádel nestála jistě víc než padesátikorunu. Tak co byste, k.urva, chtěli?
Polraicha sleduju pravidelně a pokud mi to nevyjde, pouštím si zmeškané díly na netu. Často souhlasím, někdy taky ne, samozřejmě. Ovšem jeho posedlosti Babicou se směju.
blahusek
Co sem dát místo ankety "Jste pro zákaz kouření v restauracích?" raději anketu "Jste pro zákaz vaření v restauracích?" ?
llllllllllllllllllll
Nejvíc jsem se zasmála u toho jídla, jak v tom stojí příbory
vonsalhofr
a žerte doma, to platí zejména pro emancipované návštěvnice, které kromně kritizování neumí vůbec nic. Inteligentní člověk nechodí tam kde vaří blafy.
madalen
mě třeba strašně mrzí, že jsou u článku uvedeny informace typu : " nejmenovaná restaurace, jedna restaurace v..." . Jsem z města půoblíž Ostravy a momentálně jsem ve 420 km dalekých Prachaticích, odkud pocházejí dvě fotky, celkem by mi bodlo, kdybych věděla, kde si večeři opravdu nemám dávat..
madalen
Sem napište váš vzkaz!
sil_27
Minimálně jedno jídlo je tam neprávem, a to od Karolíny Hájkové. Z popisu usuzuji, že je jedná o podnik jedné sítě vegetariánských restaurací. Zaměřují se na indickou kuchyni, jsou samoobslužné, jídlo se platí dle váhy. Za to, že si paní naservírovala jídlo do polystyrenového tácku s takovou úpravou, jako je vidět na fotce, kuchaři nemůžou, je to samoobsluha. A že jí nechutná tato kuchyně, založená na luštěninách, rýži a zelenině, dochucená zde neobvyklými kombinacemi koření, také není chyba restaurace. Nabídka restaurace odpovídá konceptu. Než tam šla, měla si zjistit, o co se jedná, aby nebyla zklamaná, že si nepochutnala na krkovici. To je jakoby člověk, co nemá rád vážnou hudbu, šel na operu (i když s dobrými úmysly) a pak tvrdil, že všechny opery a vůbec vážná hudba jsou strašné a nechápe, jak se to někomu může líbit. Tato restaurace patří k mým oblíbeným, dostanu zdravé lehké jídlo za odpovídající (tím nutně nemyslím "co nejlevnější") cenu, je tam příjemné neokázalé prostředí a milá obsluha.. a to, že bývá v době obědů, ale i odpoledne a večer neustále plná, myslím mluví za vše. Samozřejmě "caprese" z eidamu, špagety s kečupem a podobné paskvily si kritiku zaslouží.
rass76
Presne tak, poprosim redakiu aby toto foto vymazala, lebo skutocne nepatri medzi blafy.
Toto nie je ziaden blaf ale nepochopenie vegetarianskeho jedla. A este k tomu ten tapny text ze ani pes to nechcel jest akoze sorry .... mila pani prial by som vam niekedy poriadne hnusnu krkovicku alebo knedlo-zelo o ktorej pisete. Vobec neviem preco leziete do vege restaurace, ked nechapete o co ide. Podla foto viem presne ktora je to restaurace, varia chutne a kazdy den cerstve jedlo. Je to jedna z dvoch/troch restauracii v celej Prahe v ktorej su trufnem dat nejake jedlo. Este by som pridal ze niesom vegetarian ...
frolec
to knedlo zelo vypada dobre, ta kase s masem taky...ja bych si dal hned Vy se klidne bezte napast na louku, primadony...hlad a polske vsi na vas !
sendyman
Kristepane, lidi, proč to jíte? Okamžitě vstát, odejít bez placení (teda jídla, to pivo a panáky byste zaplatit měli! ) a rozhlásit to po všech známejch i neznámejch. Jinudy cesta nevede, přestaňte se bát!