Zprávy
Přihlásit pro přidání komentáře
sendyman
0
Jen mě zarazilo to Vaše "babička vlastně neuměla vařit a vydatně práškovala", nebo tak nějak. Jste zřejmě hodně mladší ročník. Moje babička je dávno po smrti a o "prášcích" nejspíš neměla ani tušení. Moje matka je "těsně před smrtí" a nikdy nepráškovala taky. Ale na moji radu začala před asi 10 lety ty "Knedlíky s burizony" (dříve "Knedlíky v prášku" - neplést s "Houskovým knedlíkem" od téže firmy, to je hnus!!!) kupovat, já si je kupuju taky. Vím totiž, jak je poladit, a jsou jako od babičky. Té, co je dávno po smrti!
arpad
0
Stačilo napsat, že už nejste mladý. To ostatní...
bumbovka
Sem napište váš vzkaz!su hnusné, su nemoderní, ale mam ráda ajdam třicetiprocentní. su ztracené?
fakov
Nevím, co je to za módu, nadávat na to, co se u nás jí nebo vaří. Není snad každého věc, co si dává do huby? Není spíš snad důležitější, v jakých podmínkách žijou zvířata, která pak sežerem, než to, jestli bude jejich maso trochu víc nebo míň propečené? A co máte proti Babicovi? To jsou snad všechna jeho jídla šlichty pro lůzu a co neschválí náčelník labužníků sv. Pohlreich, je blaf?