Komentáře

Zpět na článek

Policajty si mlátit nenecháme!

30 komentářů

vz5847
Šlo údajně o kosovské Albánce.
atreides
v momentě kdy není ve službě by měl dostat přes držku jako každý jiný. nejsi ve službě, jsi jen občan a tečka. vše ostatní je nesmysl!!!!!
calvert
Nejen Albánci - všechna verbež, která si myslí. že jim tu je dovoleno vše
calvert
Že nejdeš dělat policajta a ukázat jak se dá se všemi těmi kecy jako - pravda láska... vypořádat s těmi podle tebe andílky
fotbalistazgauce
...kdysi jsem si jxd jako novinare vazil, jeho pero dokazalo byt ostre i lehke zaroven, posledni dobou mi vsak jeho texty prijdou zmatecne, spise vsak zbytecne.. jako douholeteho kuraka zeleneho listi me to trochu desi, priznavam.. a osloveni jugos? mno, tento web snese leccos (viz alex a knez), proc ne toto.. nicmene s tim nesouhlasim, je to prvoplanovane, nizke, buranske.. ostatne jako tento web, kruh se uzavira.. abych ale jen nehanil - dostalo se mi do rukou posledni cislo reflexu a byl jsem prijemne prekvapen..
panbaloun
Pan,Paní ondrula zřejmě nemá zkušenosti s obyvateli bývalé Jugoslávie.Navíc slovo jugoš,je něco jako rusák­,tali­án,mon­gol,sk­opčák běžně užívaným označením osoby žijící v nějakém regionu.Bohužel region západního balkánu se primitivní populací hemží.Slovisko svou polohou na balkán úplně nepatří.Souhlasím s JXD.
placirkabodlo
ale ty bys taky urcite dokazal vytvorit spoustu zajimavych veci. se hned necerti. treba by landa trenoval dolezala v kungfu a jing a jang a jiri by bak mel vice sil podporenych vesmirnou energii znamou jako mazac mozku k vice vykopanych zkamenelych kamenu a nebo by si s temi sutraky zacal povidat pod dozorem kamery. a byl by stastny. landa by napsal muzikal. a tak. mohl by v tom bejt kurovec a klaus, ktery zachranuje lesy mu vypichuje propiskou oci a pak mu az teprve stina hlavicku. nakonec ho zaleje asfaltem. jiriho pak za milion let zase vykope. corta staryho hoho hohoho
ekran
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
cypakus
Když jsem Jugoš, tak asi budu vědět kdo je Tito, když mě vychoval krvavou sekyrou, ne? Zkuste tu hlavu fakt aspoň občas používat k myšlení a ne k vyměšování.
okuk
Bylo by možná dobré, kdyby se člověk dozvěděl, co se vlastně přesně stalo. Na rozdíl od pana JXD, nemám k naší k policii takovou důvěru jako on. Není to žádná RCMP - spíše člověk, v souvislostech s ní, čte o úplatcích, zlodějiinách, nebo dokonce přepadání a jiných závažných zločinech.