Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAndrej Babiš: Anatomie vzestupu miliardáře, který chce být premiérem České republiky
14 komentářů
tritecky
kolik lidí by ale dalo hlas gorilákovi Richardovi nebo Moje?
Hlasujte na http://volimgorilu.webnode.cz/
Hlasujte na http://volimgorilu.webnode.cz/
sendyman
dosud jsem Vás více méně měl za to málo, co zbylo ze "starého" Reflexu.
I Ty, Brute?
I Ty, Brute?
Šmankote, veliká omluva panu Stonišovi. Jeden by neměl nadávat rozespalej po noční.
To bylo na Vás, pane Pečinko...
To bylo na Vás, pane Pečinko...
Co tím myslíte? Vždyť je to dost přesné. Jen úplný magor si může myslet, že týpek jako Babiš chce někomu nebo něčemu "pomáhat". Vždyť ten chlap je jen zhrzený z toho, že veškerá korupce v tomto státě nejde přes něj.
linuska12
doteď jsem reflex četla, i když chvílemi zaváněl dost modře, ale po téhle výrazné agitce ho přestávám kupovat, silně připomíná demagogické články totalitních periodik. Ostuda. A to Babiše nepodporuji.
fbaty
Vážený pane redaktore
Myslím, že každý text uveřejněný v LN je důležitý hlavně pro ty, kteří nám bohužel vládnou anejspíš podobné analytiky platí, aby alespoň někdo o nich napsal, že vlastně jsou nejlepší a vše co dělají dělají dobře a hlavně pro nás.Jen mě udivuje, že o tomto žvástu, psaném na objednávku se debatuje v Reflexu, asi jsem měl o tomto časopisu mírně řečeno zkreslený dojem.
Myslím, že každý text uveřejněný v LN je důležitý hlavně pro ty, kteří nám bohužel vládnou anejspíš podobné analytiky platí, aby alespoň někdo o nich napsal, že vlastně jsou nejlepší a vše co dělají dělají dobře a hlavně pro nás.Jen mě udivuje, že o tomto žvástu, psaném na objednávku se debatuje v Reflexu, asi jsem měl o tomto časopisu mírně řečeno zkreslený dojem.
A mimochodem: ohromně mne rozesmál Kraus coby bojovník s korupcí a klientelismem! Ten Kraus, který klientelismus a protekcionismus předvádí každý týden celému státu, když jeho debilní synáček předstírá zpěv v trapné exhibici samožersvtí a nenávisti, kterou Kraus provozuje napřed za naše televizní poplatky na ČT a nyní už naštěstí v komerční stanici druhořadé katagorie.