Zprávy

Zpět na článek

Finále Týdne boje proti blafům je tu! Vyberte jídlo, které vás znechutilo nejvíc

13 komentářů

sendyman
Počet lajků, olajkovat...
Vaše češtin být nechutná ještě víc, než to nechutný žrádlo. To je zase vaše Never more...
lumaq
pokoušel jsem se lajkovat (dlouho jsem přemýšlel o co se jedná) ale asi nemohu, protože nejsem členem žádného stáda
sendyman
Jo. Taky jsem čekal prostou anketu na zdejších stránkách a klidně bych si i kliknul. Ale zřejmě ten, kdo nenapasoval svůj ksicht do nějaký knihy, jako by nebyl.
Dík, nechci.
atreides
moje řeč, nechci být členem klubu dementů!
rejcka
Souhlas, také nechápu, co se to s Reflexem děje. Obchodní model, kdy Reflex dobrovolně poskytuje data Facebooku jaksi nechápu. Místo tohoto nesmyslu by bylo lepší pořešit mobilní verzi pro chytré telefony a tablety.
sendyman
Atreides:
No, "nechci"...
My už v jednom klubu dementů jsme! Tady!
atreides
rebus
Byl to strasny, ale opravdu strasny hnus, ale snedl jsem to!!!!!

Tak proc to jite a jeste sem tu fotku vubec posilate??? Nemate s urovni moc daleko od toho, co ten humus vytvoril!!!! Miluju ty lidi, ktery se nad tim jidlem muzou pozvracet a stejne to snedi Dobre vam tak
sendyman
Jo, to je naprosto přesný. Nedávno jsem si něco objednal - hezky to vypadalo, bylo ti i jedlý, ale nebylo to to, co bylo inzerováno a co jsem si objednal. Neměl jsem nejmenší problém to ve vší slušnosti vrátit, objednat si něco jinýho (spokojenost) a za tejden se tam klidně, bez pocitu "viny", stavit znovu.
Pokud lidi to, co jim přinesou (a je to špatně) sežerou a stěžujou si jinde (tady), tak se nic nezlepší. To se přece musí řešit na místě.
Ostatně, starý dobrý pořekadlo praví - pokud sjste nespokojeni, řekněte to nám. Pokud jste spokojeni, řekněte to jiným!
oldboy
Začíná to být trapný; ještě jedna dávka fotek od idiotků pozastavující se nad jídlem ze závodky, popř. menzy za 45 Kč, a ztratím poslední iluze o soudnosti plebsu