Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
Havel je pojem navzdory vsem bolsevikum a tem kteri jsou frustrovani sami sebou
wazza
Ne, jeho působení za posledních 21 let mě přesvědčilo, že byl jenom lhář, podvodník, sobec, amorální člověk s krví na rukou.
georg7
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
pismenacislice
No, tak "porevoluční" politické působení Václava Havla bych oznámkoval jako za 4-. Jako politik mě Havel nepřesvědčil. Spíš si myslím, že na vnitrostátní úrovni politiky spíš škodil než pomáhal. A pak tady ale máme člověka Václava Havla - a toho považuji za fajn chlapa. Zní to divně, ale je to tak. Havel byl fajn chlap, na kterého se nalepila parta parazitů, kteří mu dávali špatné rady - a to ze zjištných důvodů. A protože Havle byl fajn chlap, tak držel při lidech, které považoval za svoje kámoše (to snad fajn chlap dělá, že drží při svých kámoších, ne?!!). Bohužel jeho kámoši to často nebyli, ale byli to už zmínění parazité na Havlově slávě.
Víte, vono je to těžký. Za vnitrostátní politiku bych mu dal taky 4-. Především za to, jak nechal "žít" komouše. Těžko říct, jestli to byla jen jeho naivita, nebo vychcanost a předem dohodnutá záležitost. To soudit nebudu, ale bylo to špatně.
Ale co se týče politiky zahraniční, tak má u mne 1* - nevím, jestli tu byl v té době adekvátní člověk, který by dokázal tak rychle zviditelnit ČR (a v tý době i se Slováky) ve světě a začlenit ji do "správných" struktur, tím myslím především NATO, o EU mám jisté pochybnosti...
Ale co se týče politiky zahraniční, tak má u mne 1* - nevím, jestli tu byl v té době adekvátní člověk, který by dokázal tak rychle zviditelnit ČR (a v tý době i se Slováky) ve světě a začlenit ji do "správných" struktur, tím myslím především NATO, o EU mám jisté pochybnosti...
zerovan
Havel je pojem navzdory vsem bolsevikum a tem kteri jsou frustrovani sami sebou
ornyl
Reflex skutečně klesnul dost hluboko a také pan Čermák, používající jako jiní přiblblíci stupidní výraz Česko - používejte si jej pro Čechy, ale ne pro celou Českou republiku, kde existují další historické země Morava Slezsko....
Moravan
Moravan
Každopádně, další číslo jsem si nekoupila. V budoucnu budu hodně zvažovat, zda si Reflex ještě někdy koupit.