Komentáře
georg7
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
sendyman
No.... Havel pojem je, to je bez debaty. Ale není to trochu málo? "Pojem" je taky Hitler, Sralin, Čankajšek, Kim Ir Sen a mnoho dalších.
Myslím, že jstre to vzal hodně zkrátka!
Myslím, že jstre to vzal hodně zkrátka!
sendyman
Víte, vono je to těžký. Za vnitrostátní politiku bych mu dal taky 4-. Především za to, jak nechal "žít" komouše. Těžko říct, jestli to byla jen jeho naivita, nebo vychcanost a předem dohodnutá záležitost. To soudit nebudu, ale bylo to špatně.
Ale co se týče politiky zahraniční, tak má u mne 1* - nevím, jestli tu byl v té době adekvátní člověk, který by dokázal tak rychle zviditelnit ČR (a v tý době i se Slováky) ve světě a začlenit ji do "správných" struktur, tím myslím především NATO, o EU mám jisté pochybnosti...
Ale co se týče politiky zahraniční, tak má u mne 1* - nevím, jestli tu byl v té době adekvátní člověk, který by dokázal tak rychle zviditelnit ČR (a v tý době i se Slováky) ve světě a začlenit ji do "správných" struktur, tím myslím především NATO, o EU mám jisté pochybnosti...
jotaau
Dodnes nevím, co si o minulém čísle mám myslet. Měla mě varovat už obálka.Ale Reflex měl u mě poslední dobou takovou důvěru, že mě ani nenapadlo se podívat na obsah. Bohužel.
Každopádně, další číslo jsem si nekoupila. V budoucnu budu hodně zvažovat, zda si Reflex ještě někdy koupit.
Každopádně, další číslo jsem si nekoupila. V budoucnu budu hodně zvažovat, zda si Reflex ještě někdy koupit.
wazza
Ne, jeho působení za posledních 21 let mě přesvědčilo, že byl jenom lhář, podvodník, sobec, amorální člověk s krví na rukou.
von.rammstein
cypakus
Plivete sice hezky, ale na špatný hrob. Myslíte, že za to všechno opravdu může jenom Havel? Copak to byl jediný politik? Navíc byl prezidentem, jehož pravomoci jsou téměř nulové. Já myslím, že vám (a ostatním, co jste jmenoval) doopravdy nevadí Havel, ale ten systém, který s ním přišel a vy jste si ho jako symbol revoluce vybral jako hromosvod pro svou frustraci z nového systému, který je pro vás asi méně snesitelný než ten předchozí.Ten systém vytváříme my všichni, ale chápu, že je jednodušší vybrat si obětního beránka, než hledat chybu v sobě.