Zprávy
Přihlásit pro přidání komentáře
lofwyr
0
Feťák Doležal už neví jak se zviditelnit ?
septisin
Doufám, že se ta nechutnost Reflexu alespoň vyplatila - já osobně jsem si však po obálce alá John&Yoko začal kupovat Respekt a vracet se nehodlám...
talpa
Pac taky drobim a trpim plynatosti
a ja strasne rad riham, pac me to nadherne uvolni a telo me za to pochvali. a neb telo je bozi chram, tak mu verim. plynatost svadim na psa, ale krkat jsem ho jeste nenaucil, takze se pokazde hrde omluvim
kazdopadne zenske jsou ***, o tom zadna
kazdopadne zenske jsou ***, o tom zadna
ondrula
jestli si Alex udrží tu svou přihlouplou poradnu. A taky by mě zajímalo, jestli je ještě aktuální ten článek JXD, ve kterém se rozplýval nad tím, že manželství je nejlepší věc pod sluncem.
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
jerusha
Vaši neuvěřitelnou mediální prostituci (která nemůže nikdy prospět žádnému vztahu) nechám stranou... Domnívám se, pane Doležale, že Vaše vzplanutí k mladé, sexy a inteligentní krasavici bylo sice upřímné a jistě Vás rozchod s Vaší ženou bolí, ale z její strany se od počátku jednalo o taktický manévr, jak udělat ze slečny Nikdo alespoň trochu paní Někdo a v okamžiku, kdy dosáhla svých záměrů, náhle jí (po x letém vztahu) asi shůry bylo sesláno, že nejste dokonalý... Takže sbírejte dál své šutříky a příště si radši na mladé studentky dejte pozor, asi nejsou tak křišťálově čisté, jak jste se domníval...
kusuj babo! a ohol si uz radeji ten knirek...
mili dolezalovi,
omlouvam se, ale ta jezibaba musi do vseho strkat ten svuj rypak.
mili dolezalovi,
omlouvam se, ale ta jezibaba musi do vseho strkat ten svuj rypak.