Zprávy
Přihlásit pro přidání komentáře
k0ules
...tak to berte s nadhledem dámo. Budiž všem, co mají potřebu lovit ženy tím, že jim i sobě nalhávají, že oni jsou vlastně někým jiným, přáno, ať jsou se sebou spokojení i ve svém vlastním reálném životě.
Nedovedu si představit, že bych měl dobrý pocit z toho, že ULOVÍM holku, JEN na to, že se vydávám za NĚKOHO JINÉHO. To musí být velmi VELMI DEPRIMUJÍCÍ zjištění. .
Já miluju ženy, sex, erotiku,... musí to být ale skutečný, musí to být hravý, zábavný, bláznivý, vášnivý, musí z toho sálat chtíč, život, harmonie, přirozenost, a radost a upřímnost. Nedokázal bych si to užít, kdybych věděl, že ona je se mnou jen proto, že si myslí, že jsem ve skutečnosti někdo jiný. To bych prostě nedal.
A věřte mi, že jsou ženy, i mladé a krásné, co chlap dostane právě na to, jaký ve skutečnosti je. A nemusí být bohatý a úspěšný a mocný, a nemusí to být taky zrovna model do katalogu. Prostě stačí trocha zdravého rozumu, sebevědomí, galantnosti, sebereflexe, které spolu s designem, který se dá do jisté míry upravit, dělá celkové charisma, co ženy a dívky osloví. A pak to pánové nesmíte podělat v posteli.
Nedovedu si představit, že bych měl dobrý pocit z toho, že ULOVÍM holku, JEN na to, že se vydávám za NĚKOHO JINÉHO. To musí být velmi VELMI DEPRIMUJÍCÍ zjištění. .
Já miluju ženy, sex, erotiku,... musí to být ale skutečný, musí to být hravý, zábavný, bláznivý, vášnivý, musí z toho sálat chtíč, život, harmonie, přirozenost, a radost a upřímnost. Nedokázal bych si to užít, kdybych věděl, že ona je se mnou jen proto, že si myslí, že jsem ve skutečnosti někdo jiný. To bych prostě nedal.
A věřte mi, že jsou ženy, i mladé a krásné, co chlap dostane právě na to, jaký ve skutečnosti je. A nemusí být bohatý a úspěšný a mocný, a nemusí to být taky zrovna model do katalogu. Prostě stačí trocha zdravého rozumu, sebevědomí, galantnosti, sebereflexe, které spolu s designem, který se dá do jisté míry upravit, dělá celkové charisma, co ženy a dívky osloví. A pak to pánové nesmíte podělat v posteli.
torinese
jste fakt pako! Nikdy jsem nenapsala, že bych si narazila "krasavce" jako Bervid, jen proto, že má peníze. Samozřejmě, že ženy přitahují úspěšní muži, ale musí mít cosi jako "sexepíl". Ohavy berou jenom zoufalkyně, jako třeba Brožová. Zřejmě jste arogantní Pražáček, co si myslí, že je Praha pupkem světa. Přitom je to jenom větší vesnice. Pokud vás to zajímá, žila jsem v Torinu, Antverpách, Lutonu atd. Momentálně bydlím ve "vidlákově" kousek od Prahy. Zdá se, že máte nějaký problémeček s opačným pohlavím, mladíku. Nejspíš nedostatek sexu.
Jo, a trochu zapracujte na gramatice a stylistice. Absolvoval jste alespoň základku?! Jinak bych s lítostí musela vaši finanční nabídku odmítnout, přitahují mne totiž výhradně inteligentní muži!!!
vsak jsem nerikal, ze za vevodovy penize, ale psala jsi ze za kus zvance cokoliv (stankovi) buuuuu
...a my, borci z wall street, ty vesnice tak nezerem. snad jen dotaz - torino, to je tam jak maji odpadky rovnou na ulici? nebo to snad je neapol? co uz chanov, jako chanov. a praha? praha, kde uz jsem to slysel? prupiska (propiska), klaus, korupce, aha, to je ten ***akov, co si mysli ze je pupek sveta. a opravdu, s opacnym pohlavim problem navzdy, ale zase lepsi ukdakane opacne pohlavi nez ukdakane stejne pohlavi. takze za pajcku te udelalm tak, ze obletis cely svet, a vsech osm divu sveta spatris v jeden okamzik bejby. mohl bych zitra priletet. takze dejme tomu na vlachovce?
...a my, borci z wall street, ty vesnice tak nezerem. snad jen dotaz - torino, to je tam jak maji odpadky rovnou na ulici? nebo to snad je neapol? co uz chanov, jako chanov. a praha? praha, kde uz jsem to slysel? prupiska (propiska), klaus, korupce, aha, to je ten ***akov, co si mysli ze je pupek sveta. a opravdu, s opacnym pohlavim problem navzdy, ale zase lepsi ukdakane opacne pohlavi nez ukdakane stejne pohlavi. takze za pajcku te udelalm tak, ze obletis cely svet, a vsech osm divu sveta spatris v jeden okamzik bejby. mohl bych zitra priletet. takze dejme tomu na vlachovce?
Přiletět? Leda tak z Bohnic. Koukám,že máte nedostatky i v zeměpise. A pokud možno mi po soudružsku netykejte, jak jste správně usoudil, nejsem žádná vaše adolescentní vrstevnice.
A smiřte se s tím, že sexuální vyžití budete muset hledat jinde. I když zřejmě o hodně přicházím, ale pokusím se s tím vyrovnat.
A smiřte se s tím, že sexuální vyžití budete muset hledat jinde. I když zřejmě o hodně přicházím, ale pokusím se s tím vyrovnat.
si na to adolescentni nejak zatizena mamino, my, skauti si totiz rikame bracho a segro vis, v tom neni nic zleho natoz soudruzskeho bejby. se sklidni. a co nejaka kamoska, ta by si nedala rict? ti rikam rostu s kazdym tvym slovem bejby, zvladnu i dve jak stachanovec, ale jsem taky jenom clovek, tak kdybych nepotesil, jsem schopen, jako kompenzaci, udelat dve volsky oka s topinkou. si du vykerovat poradnou kotvu na ty moje bicaky. se to kockam libi bejby. morska panna by mohla povidat kdyby umela mluvit. jake tam mate pocasi? tady je hezky
Možná si tak říkám, že asi nehledáme stejné typy... mě zajímají ženy, co mě zaujmou něčím víc než jen blond vlasy, velkými vnady a vyzývavým zevnějškem, co loví zazobaný vydržovače... mě vedle dokonalé postavy zajímá i osobnost.