Komentáře

Zpět na článek

Rudá verbež by měla sedět, ne podepisovat knihy!

114 komentářů

panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
kkk999
Jsi ubožáček, kterému vztek zatemnil mozek natolik, že ani nevíš, co žvástáš. Už ty drogy neber, jsi po nich vypatlaný. Já mám s bolševikem společného asi tolik, jako ty s inteligentním člověkem, takoví, jak jsi ty, mně jsou jen pro smích...až ty budeš umět a mít za sebou jenom setinu toho, co jsem v životě dokázal já, pak se budu tebou zabývat, nyní mně nestojíš ani za to, abych se dál špinil s vypatlancem jako jsi ty...
kouzlo
Tak jseš tu pořád bollševická hnido !!!! Lidi jako jseš ty ubohej bolšánskej chudáku nedokážou nic ..... ale závist tu máš opravdu zmáknutou co ? Všichni kradou a podváděj jenom TY MÁŠ POŘÁD ***!!!! Tak pestaň neustále poukazovat na druhé a začni konečně něco pořádnýho dělat ale co ...muhehe vždyť ty nic neumíš a o tvoje udavačské chopnosti nikdo nestojí ...tak mazej pro soc. dávky a nevopruzuj tady .... papa dědouši
kkk999
Změň si nick na dementormen...bude tě to líp vystihovat, v čem a koho převyšuje ten ubožák a kriminální živel Doležal? Ten už za svoje počínání, měl dávno sedět!!! Říká ti něco §287 trestního zákona, dementormene?
demontormen
zkus místo každého slova hodinu makat. Uvidíš, že je to lepší než tlachání u piva
demontormen
ještě přidám že: jenom díky tomu, že jejich otcové komunisté na úkor slušných lidí nakradli majetky, si teď můžou jejich synáčkové zakládat firmy a prakticky legalizovat nakradené majetky. Co se nakradlo těsně po revoluci, u toho musel bejt vždycky nějakej komouš.
demontormen
za cokoliv pozitivního v době komunismu nemohli komunisté, prostě se to navzdory této zločinecké ideologii stalo. Komunismus=zlo. Za současný stav nemůže žádná "zlá demokracie" ale stejný lidi, stejný mrchy který tam seděli i za komančů, tak nechápu všechny kryptokomunisty a komunisty, že si stěžují.. když téměř všichni, kteří drží otěže byli v minulosti komanči. Za tunelování a podvody můžou právě synáčkové těch hajzlů, co nám tu kradli za komančů. Jestli jste to ještě nepochopil, tak tady to máte černé na bílém.
demontormen
ta "zfetovaná ***" nejsou masoví vrazi a političtí zločinci, velezrádci a hrázlové, jako je štrougal a komunisti obecně, ty hovado. Podívej se okolo sebe, kolik lidí, kteří tě jednoznačně převyšují, kouří trávu, ty ***, a pak suď. Miluju takový jako ty...
gigo1
Demokracie funguje, neboť i ty máš prostor k vyjádření svých názorů. Že patříš spolu se Štrougalem mimo slušné lidi, je věc jiná.
georg7
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.