Komentáře

Zpět na článek

Věci veřejné: Kolikrát lze být idiotem?

17 komentářů

pepcza
církvím ukradený majetek.A bolševici a ateisti nechť se sepnou železnými obručemi,aby nepukli vzteky.
von.rammstein
podle mě by mně měli vrátit taky poklice od auta, co mě někdo ukradl.
bigmogul
Vám ukradl poklice nějakej kněz? Máte mimochodem krapet problém s "mě" a "mně", možná by pro Vás bylo jednodušší zkusit "mi".
Petr Eugel
Komiku. Jsem ateista a proti vraceni majetku cirkvim nic nemam. Fakt jsem pln obdivu k temto pausalizujicim h0vadum.
pismenacislice
Copak to nechápete? VV si vybraly populistické téma, protože vědí, že většina lidí s nimi bude souhlasit. To, že znovu porušují svoji dohodu s koaličními partnery, to už je pro ně vedlejší. Lidi prostě nemají rádi církve, tak nechtějí vracet to, co jim bylo ukradené. A tak se VV naoko čertí, že neexistuje seznam nemovitostí s vyčíslenými tržními cenami, protože vědí, že jejich potenciální volič je vesměs hlupák, kterému nedojde, že i jeden posudek na jeden blbý tisícimetrový pozemek by stát stál pár tisíc.

Já bych řekl, že každý slušný člověk musí vědět, že dohody se nemají porušovat a kradené majetky že se musí vracet. A pokud je toto dáno, vše ostatní z toho vyplývá.
najmada
můžete mi jako idiotovi dát odkaz na seznam restituovaného majetku, který církvím náleží?
pismenacislice
Jestli si myslíte, že ten seznam mám - a navíc že ho vždycky s sebou tahám do práce, tak to jste se otituloval(a) přesně.
najmada
opravdu jsem nečekal, že mi ho budete posílat poštou. stačil by mi odkaz. ať vím, jaké to jsou dohody, které se nemají porušovat.
von.rammstein
že Radek John by se měl přejmenovat na Radek Onan.
najmada
mně spíš nejde do hlavy, že jaxi není přesný seznam restituovaného majetku