Komentáře

Zpět na článek

Co kdyby měl každý člověk jediný diář na celý život?

8 komentářů

blue_coffee
A to já bych zrovna uvítala, kdyby diáře začínaly prosincem, protože si vždycky v prosinci pořídím (nebo o bvykle dostanu) novej diář a nejradši bych si do něj začala hned psát, ale musím ho nechat ležet, jenom se na něj koukat a vydržet do něj nepísnout, dokud se na mě nezačnou valit události nadcházejícího roku...
oldwomen
Zlepší se mi schopnost chápat pijáky osobnost násobících lektvarů, když budu krást nicky, vy zapšklá génie?
von.rammstein
a nebo radši nějakou pěknou knížku!
von.rammstein
to je poprvé, co byste něco pochopila
placirkabodlo
ano, na hrabani v notasu je nejlepsi profik karl. manzelka ti posle na neho cislo, ona si ho nemuze vynachvalit
placirkabodlo
ty vole
oldwomen
Ale už, sakra, nejhlouběji by do následujícího roku zasáhl, kdyby Nový rok byl v pondělí......
Třetí ranní kafe prostě chybí.
oldwomen
kdyby diáře začínaly pondělím a končily nedělí. Tedy nejhlouběji by do předchozího i následujícího roku zasáhly v případě, že by Nový rok vyšel na neděli .
Celkem se mi osvědčily takové ty trhací čmárací týdenní plachty na stůl a pak nedám dopustit na starý dobrý Lotus Organizer. Z mého úhlu pohledu je právě toto doživotní kalendář. Ehm, jen si k nezálohovanému noťasu nesmím pustit domácího ajťáka amatéra.