Zprávy

Zpět na článek

Možná přijde i Tomio aneb Mítink o čínských penisech a starých trenkách

39 komentářů

tomik007
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
nikolb
S tímto názorem musím souhlasit
zdepa
Okamura je užvaněný a sebestředný blb, který lže jak když tiskne. Zejména ve svých zfalšovaných životopisech, z nichž každý je jiný. Možná by mu pomohla léčba v rodném Japonsku, pokud se tam opravdu narodil. Jeho ,,cirkus", podobně jako Blesk a jiný bulvár, vyhledává lidi s nulovým IQ , aby jim nabídl své ,,služby". Jako přes kopírák se chovaly VV. A začíná od těch nejhloupějších na vesnicích. Ti mají trvale pocit své bezmocnosti proti politickým šmejdům a vyžírkám a na takové ,,besedě" si mohou za poplatek ulevit. Že si tak škodí, jim nedochází. Pokud má platit - Čechy Čechům, pak by tento šikmooký hňup měl táhnout zpět do Asie. Asiaty zde máme přecpáno a jejich chování je známé. Překvapuje mne účast přiblblého a rádoby ,,baviče" Šmol***e. Když mluví, je to jako když někdo *** a maluje současně. Příživníček, kterému je jedno, v čem vystupuje. Každá koruna dobrá. Další ukázka české nátury. Jen proto jsme ve stávajícím srabu, že větší část národa vůbec nepřemýšlí.
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
cypakus
Ano, to se ti opravdu zdá, já jsem docela v klidu, jen ti chci pomoct se odreagovat po těžkém dni, zabíjení komunistů musí být makačka a zasloužíš si mentální odpočinek.
aznom
No,zdá se,že jsi pěkně nasra-ej.A to byl můj cíl Já totiž miluji nasra-ý hňupy!
cypakus
No vidíš, že umíš napsat i celkem srozumitelný příspěvek bez urážek. Škoda, že ti to vydrží jen přes den, k večeru je to horší.
Víš, každý není bitkař jak ty, tak to Dalajlama musí hrát jinak.
Co u tebe, kolik mrtvých komunistů pro dnešek?
cypakus
No zato ty jsi originál a co slovo, to nosná myšlenka, až mám strach, že pohne vesmírem.
A z čeho má tvá máma radost, tady myslím málokoho zajímá.
aznom
Jak to tak vidím,ty by jsi zvednul palec komukoliv,aniž by jsi věděl proč viď kašpare?
aznom
Nuže,je třeba objektivně říci,že ani slovo,z tohoto tzv. souhrnu není z tvého ("mozku").Prostě jsi opsal to co napsali jiní.Máma bude mít radost blbečku!