Zprávy

Zpět na článek

Zátah na největší server s nelegálním obsahem: Vedení sedí ve vazbě, policie odváží luxusní automobily

7 komentářů

konry
Prohlížet si fotogalerie nebo nedej bože aktuální čísla na serveru Reflexu je hororový zážitek a nápor na nervy . To nemáte pořádnýho správce sítě nebo peníze na rozšíření kapacity serveru?
bigmogul
Nemaj. Serou na nás. Vždyť jim my socky neplatíme za přistup, tak co byste zadara chtěl? Galerie jsou fakt na popravu.
nasaman
Souhlas, je to peklo...
aznom
Těžko říci,jak celá tato záležitost dopadne.
Ale taktika jak neinformované alespoň nasr-at je,použít osvědčené,totiž využít seznamu majetku dotyčných,Nic nezabírá lepe,než výčet luxusních aut,počet jachet,bankovní konta atd.atd.
Tato technika již dopředu zdiskreditovat, je stejná a oblíbená směrem na Východ i Západ.
placirkabodlo
tak u politiku to treba pomaha pochopit, jak moc jsou v ktere kauze namoceni. ze se jim nezabavi nic, je dalsi vec (u nas rozhodne, u nas jeste dostanou premie). tady za miliardovy uplatek(?) dostane hrdina pochvalu prezidenta (asi za to, ze nepromluvil).

zajimave je treba, jestli ty autaky pouzijou jako dukaz (sameho me nenapada ceho) a super je ta znacka police. to by me fakt zajimalo, kdo ma na to copyright.
a jak to dopadne? no bude sranda, a az JE lidi prestanou poslouchat. tak to bude pecka.

ja si ted jeste naposledy zesdilim muziku jak ma bejt, nez z popudu ministerstva lasky, zavrou vsechny, kteri se na tom podileli. od webu az po klause. majora nevyjimaje. nikdo, ale opravdu nikdo nesmi projit. duvod zavreni webu a vsech? mozny naznak ironie, az vysmechu, ktere by se mohly, podle vestby prognostiku, promenit sdilenim ve stvavou kampan proti vsehomiru (nebo vsehomira). a to i za cenu nevinnych obeti musime preci podstoupit. kdo nebude chtit byt obet, je kacir, stvac, a ma drahe paradni faro z 50-satych let minuleho stoleti.

tady je ten predmet dolicny:

http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=UO­E3KkU­du_A&f­eatu­re=re­lated

totem a sutr
aznom
Nuže bratře spolubojovníku---snažil jsem se rozklíčovat tvojí reakci na "sbohem a ámen",což jsem já,ale nemám ponětí co naznačuješ.Přibliž situaci!
placirkabodlo
no ted zas nerozumim ja tobe. prihoriva?