Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeProvozovatelé webových stránek si oddechli. Protipirátské zákony SOPA a PIPA jsou u ledu
5 komentářů
jiri4
U nás po masových protestech přicházejí v úvahu 2 řešení: 1. Protestům se nevyhoví; 2. Protestům se vyhoví, ale naši politici neopomenou hlasitě vytrubovat, že jejich nové rozhodnutí je dlouho plánované a s načasování po protestech je opravdu jen náhodné.
Nevzpomínám si, že by se v České republice za celou dobu její existence skutečně konalo něco co by se dalo nazvat skutečným protestem (když nepočítám hnutí Ne Základnám, ale nejsem si jistý jak moc se dá Ruské PR za Moskevské peníze považovat za protest)
placirkabodlo
"Poslouchal jsem kritiky a beru vážně jejich znepokojení v souvisolsti s navrhovaným zákonem, který má řešit problém online pirátství. Je jasné, že musíme přezkoumat přístup, jak adresovat problém cizích zlodějů, kteří kradou a prodávají americké vynálezy a produkty," zdůvodnil podle serveru Mashable Smith stažení svého návrhu."
ano pripada mi rozumnejsi vybombardovat cinu. nez se marne pokuset ovladnout SIT.
ano pripada mi rozumnejsi vybombardovat cinu. nez se marne pokuset ovladnout SIT.
(Breaking bad)?! Na netu už to nejspíš nepůjde.