Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVítejte v nákupní galerii Kolbenka! Výhradně pro sociálně slabší zákazníky
20 komentářů
yodocq
0
objevila Kolbenovu A kdepak že byla celou tu dobu,co to funguje? V zajateckém táboře v Indočíně?
madisooon
Chodívala jsem tam. Není to tak příšerný, jak popisujete. Nejsou tam samí cikáni, kradený ponožky a padělky, který za nic nestojí, naopak. Přijde mi, že jsem na bleších trzích sehnala dost věcí do bytu, levně a dobře. A to ještě ke všemu nejsem sociálně slabá.
ps. Fakt se tomu říká galerie? Nebo vy jste to tak pojmenovali plní pohrdání?
ps. Fakt se tomu říká galerie? Nebo vy jste to tak pojmenovali plní pohrdání?
trent
Tak jsme se zase vymezili, ukázali jsme že, na to máme a ten, kdo tam leze je socka a plebs. Jupí, ó my se máme. Ale je to nutné? Možná by stačilo si projít i přilehlé parkoviště a to už tak sociální dojmem nepůsobí. A jak už napsal kolega pode mnou, pokud člověk něco sbírá, tak tam není až takový problém něco najít. A rozhodne za ceny zajímavější, než třeba na Aukro apod. Aha, ale to už vlastně značí, že jsem socka.
A je vtipné, jak paní autorka napíše článek na základě fotografií a působí to dojem, jako by tam snad byla. Takhle se dělá moderní novinařina. Pěkně od stolu, něco nakolfem do počítače a máme odškrtnuto, hotovo, vyděláno. Jde se na oběd. Co na tom, že jde mnohdy o bludy. V novinách se s tím setkávám čím dál častěji. Neříkám, že článek obsahuje nějaké zásadní bludy, zde mi vadí spíš ta vyhrazenost vůči "sockám".
A je vtipné, jak paní autorka napíše článek na základě fotografií a působí to dojem, jako by tam snad byla. Takhle se dělá moderní novinařina. Pěkně od stolu, něco nakolfem do počítače a máme odškrtnuto, hotovo, vyděláno. Jde se na oběd. Co na tom, že jde mnohdy o bludy. V novinách se s tím setkávám čím dál častěji. Neříkám, že článek obsahuje nějaké zásadní bludy, zde mi vadí spíš ta vyhrazenost vůči "sockám".
atiratha
Jsem častým návštěvníkem těchto trhů a i když musím souhlasit, že je to někdy dosti Kyrgyzstán, tak jsem tam nikdy nezažil násilí či kapsářství (i když jsem tam o tom již slyšel). Naopak, i když jak prodávající tak kupující pocházejí ze širokých vrstev společnosti, většinou převládá slušnost. Leckterý prodejce i kupující sem skutečně spíš jezdí "pobejt" a popovídat se známými.
Sortiment je všehochuť - od haraburdí z půdy, přes tržnicový sortiment až po potraviny s prošlou lhůtou minimální spotřeby.. Pro mě osobně je haraburdí z půdy tím nejzajímavějším, pro sběratele může jít až o zlatý důl. Osobně jsem tam za směšné ceny nakoupil různé poklady (sbírám fotoaparáty a objektivy).
Plocha je poměrně nevyhovující, v létě jsou tam prašné bouře Bagdádského formátu a když zaprší, mohla by plocha sloužit jako solidní tankodrom.
Celkově? Místo se svéráznou atmosférou a možností objevit hodně zajímavých věcí. Není to jen pro sociálně slabší a stojí za to to navštívit, vždyť je to hned na metru.
Sortiment je všehochuť - od haraburdí z půdy, přes tržnicový sortiment až po potraviny s prošlou lhůtou minimální spotřeby.. Pro mě osobně je haraburdí z půdy tím nejzajímavějším, pro sběratele může jít až o zlatý důl. Osobně jsem tam za směšné ceny nakoupil různé poklady (sbírám fotoaparáty a objektivy).
Plocha je poměrně nevyhovující, v létě jsou tam prašné bouře Bagdádského formátu a když zaprší, mohla by plocha sloužit jako solidní tankodrom.
Celkově? Místo se svéráznou atmosférou a možností objevit hodně zajímavých věcí. Není to jen pro sociálně slabší a stojí za to to navštívit, vždyť je to hned na metru.
konry
když už mu dělá Relfex reklamu. Snad peníze za propagaci investují do serverů protože proklikat se fotogalerií byl opět dlouhotrvající "zážitek"
zelena.karkulka
tam by se mohlo něco najít,ale musela bych si někde pořídit nějaký maskáče,abych byla nenápadná nebo ochranku,netroufnu si tam-a to jako nic proti těm lidem
oldwomen
že by nebyl žádnej výstřední milionář mezi čumily? Tsss, takovejch sběratelskej perel v blátě a prohrabávaly se jen socky? Podivné.
grimm75
Dobry den, opravte si prosim chybne uvedene krestni jmeno autora v popisech fotek ('Foto: Jak Šibík')