Zprávy
Přihlásit pro přidání komentáře
eva11
0
Např. 70% řidičů považuje za neosravedlnitelné, když se nepřihlásí ke škodě na zaparkovaném autě, ale je statisticky zjištěno, že jen 8% řidičů to opravdu udělá.
poool
Inteligentní člověk ví, jak odpovědět, a nerad si přizná, že je mizera, který si ty peníze nechá, ale v testu je poctivě vrátí.
Existují zajímavější výzkumy, potvrzující, že lžeme svým blízkým, lžeme sobě, a často lžeme i skupinově, a považujeme to morální. protože bez lží by byl život nesnesitelný. Někdy stačí nevidět, levou rukou strčit peníze do kapsy, pravou zatrhnout v testu, že jsem poctivec, a nevidět v tom rozpor.
Aneb jak řekl jeden z Monty pythonů, " Kdo o sobě může prohlásit, že nikdy nezapálil žádnou velkou veřejnou budovu? Já rozhodně ne."
Existují zajímavější výzkumy, potvrzující, že lžeme svým blízkým, lžeme sobě, a často lžeme i skupinově, a považujeme to morální. protože bez lží by byl život nesnesitelný. Někdy stačí nevidět, levou rukou strčit peníze do kapsy, pravou zatrhnout v testu, že jsem poctivec, a nevidět v tom rozpor.
Aneb jak řekl jeden z Monty pythonů, " Kdo o sobě může prohlásit, že nikdy nezapálil žádnou velkou veřejnou budovu? Já rozhodně ne."
vaclavnovy7
Vyšlo mi 15, tak že jsem vyjímečně slušný. Nebo že bych byl blbí? Ale možná i trochu srab? Asi je ve společnosti něco špatně, když si slušný člověk řekne, že je spíše zbabělý blbec.
bartape2
To sou ale pekny parchanti ty Svycari Co takhle se poptat po veznicich, jestli jsou veznove nevinny? Existuje alespon jeden novinar, kterej by o tom napsal clanek s nadpisem: "Veznove jsou nevini!"
oldwomen
Z dílčích výsledků zde uvedeného testu je jasně vidět, že čtenáři Rx on line jsou slušňáci, kterým by i Mirek Dušín záviděl.
Hm... respondenty brali tedy kde?
Jen ještě prosbičku:
"Admine, prosím, zalobuj u vašeho personalisty za obsazení místa korektora. Nebo ať vyhodí toho flákače, co tam bere plat nadarmo a přijme pečlivějšího, nebo znalejšího, hlídače překlepů a nedoklepů."
Hm... respondenty brali tedy kde?
Jen ještě prosbičku:
"Admine, prosím, zalobuj u vašeho personalisty za obsazení místa korektora. Nebo ať vyhodí toho flákače, co tam bere plat nadarmo a přijme pečlivějšího, nebo znalejšího, hlídače překlepů a nedoklepů."
Zde konkrétně nadpis sedmé otázky je poněkud nelogický. Buď vypadlo celé slovo a přidala se mezera a správné znění by pak asi bylo "na neveřejných" a pak otázka dává zcela jiný smysl, než většinou předpokládané " na veřejných" .....
Jo, toho koLektora prodat a koupit z personálky jinýho (I personálky prodávají lidi se zárukou, můžete si je nechat většinou do tří měsíců vyměnit) A s těma odpadkama to máte vlastně fuk, kdo pohazuje odpadky kdekoliv, tak je prase
Houby, povídejte, přehánějte....... Filip tak dlouho odkládal převzetí, až jste se museli obětovat.... aby třeba nepodlehlo zkáze...... Tož to je teda trouba.
K odpadkům. Když si hážu odpadky na neveřejný = soukromý pozemek, tak jsem buď sběratel a nebo bordelář. V prvním případě má ta hromada něčeho nějaký řád a logiku a věci, které mám dvojmo měním, prodávám, v nejhorším případě vyhazuji. Když jsem pouhý bordelář, tak jednou za čas musím vzít hrablo a nánosy bince seškrábnout do kontejneru. Pár měsíců jsem tam nic nesypal, mám předplaceno, tak co si neužít jeho přeplnění jen a pouze mým odpadem
Když jsem sběratel odpadků, tak by bylo nejlepší, kdybych si otevřel soukromý smeťák. Protože dělat si smetiště z obýváku v pátém patře paneláku není dobrý nápad a sousedé mou vášeň nikdy neocení
Házet odpadky na veřejné prostory je hnus v každém případě. A je jedno, jestli je to jen vajgl a vebo vyplivlá žvejka někde na chodníku a nebo přiložení obsahu kárky na černou skládku či flaška hozená do škarpy.Nějak v tomto případě nesouhlasím se solidárností. Že zvýšené náklady na udržení čistoty veřejného prostoru platí stejnou měrou čistotní i čuňata.
K odpadkům. Když si hážu odpadky na neveřejný = soukromý pozemek, tak jsem buď sběratel a nebo bordelář. V prvním případě má ta hromada něčeho nějaký řád a logiku a věci, které mám dvojmo měním, prodávám, v nejhorším případě vyhazuji. Když jsem pouhý bordelář, tak jednou za čas musím vzít hrablo a nánosy bince seškrábnout do kontejneru. Pár měsíců jsem tam nic nesypal, mám předplaceno, tak co si neužít jeho přeplnění jen a pouze mým odpadem
Když jsem sběratel odpadků, tak by bylo nejlepší, kdybych si otevřel soukromý smeťák. Protože dělat si smetiště z obýváku v pátém patře paneláku není dobrý nápad a sousedé mou vášeň nikdy neocení
Házet odpadky na veřejné prostory je hnus v každém případě. A je jedno, jestli je to jen vajgl a vebo vyplivlá žvejka někde na chodníku a nebo přiložení obsahu kárky na černou skládku či flaška hozená do škarpy.Nějak v tomto případě nesouhlasím se solidárností. Že zvýšené náklady na udržení čistoty veřejného prostoru platí stejnou měrou čistotní i čuňata.
Co bych přeháněl? Nepřevzal (a dal bych mu ho jako dárek, dlužím mu daleko víc, i když penězi se to měřit nedá), tak mu ho žeru. Zatím zkáze nepodléhá a je fakt vynikající, milá OW. Jeho chyba...