Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNeonacisté na webu zaútočili na ženy, které si vzaly muslimy nebo černochy. Je to nechutné
63 komentářů
vodarna
0
Dík za článek, rozhodně rozumný a demokratický pohled na věc (mj.web zveřejňuje i data chráněná Zákonam na ochranu os. údajů). Vždycky mě ale zarazí reakce pod články na téma: Romové, cizinci, muslimové - tolik nenávisti od lidí, kteří nikoho takového osobně neznají, nachají se masírovat zprávami z televize a novin (viz 90% cigánů nikdy nepracovalo? - jak jste na to přišel, zajímal by mne odkaz na relevantní data, která toto uvádějí...), mají nulové znalosti o problematice (Agentura JPP opravdu není zdroj pro rozumné lidi). Česká klasika, která kulminuje do nepříjemného konce .
harve
"Když se podíváme dále na články, jichž je server plný, dojdeme k tomu, že nepokrytě propaguje rasismus, a dokonce ho pavědecky zdůvodňuje: „Obranný rasismus má za úkol chránit........."
Pavědec jste Vy. I s doktorským titulem.........
Pavědec jste Vy. I s doktorským titulem.........
cerdanka
Saem napište váš vzkaz! a protože 90% cikánů nikdy nepracovalo a žijí jen z dávek, na které se skládá z našich bílých daní, tak ať jsou hodně potichu. Doufám, že přijde den...
okuk
Američané mají svobodu slova v ústavě a je jen správné, že si ji chrání a nedovolí v tomto směru výjimky. Ono je to totiž tak, že vám se nelíbí jedna věc, někomu druhému se nelíbí něco jiného a než se vzpamatujeme, máme "svobodu slova" v českém podání. Takže si myslím, že byste se neměl plést do toho, jak si to zařídili Američané a ještě mít tu drzost to kritizovat. Jsou to právě lidé jako vy, před kterými je nutno mít se v demokratické společnosti na pozoru.
topp
Doporučuji článek popsaný v nadpisu. Začínám se divit co se dostane do tisku, potažmo internetového vydání jednoho z doposud nejlepších plátků které jsem kdy četl.
promirul
Všechny tyto problémy jsou každého osobní věc a je mi jedno,že si některé ženy berou muslima či černocha.Co mě ale vadí,je ,že ženy které si vezmou muslima,konvertují k islámu.Nejsem křesťan,nijakého náboženství,ale toto je zvrhlost a debilita .Ještě potom žvaní na veřejnosti,jak je ten islám krásný,to už není člověk,ale fena.
anonymouss
http://www.white-media.info/amk_watch_xenofilove.html - koho by to zajímalo v originálním podání
elendil
Souhlasím s JXD. Server, který umožńuje nelegální sdílení dat (Megaupload) lze bez problému zavřít. Náckovská stránka je chráněna prvním dodatkem Ústavy USA. Postavené na hlavu
Hmmm, ale to je volovina. Otázkou je, co je legální a co ne.
Prej vymažou všechna data. I ta vaše soukromá, pokud je tam máte.
A to je sra.čka na nejvyšší úrovni, jestli to tak můžu říct...
Prej vymažou všechna data. I ta vaše soukromá, pokud je tam máte.
A to je sra.čka na nejvyšší úrovni, jestli to tak můžu říct...