Zprávy
jonatan66
0
Vy toho o ACTA zcela evidentně moc nevíte. Nicméně to Vám nebrání její odpůrce dehonestovat a odvádět pozornost od jejich argumentů poukazováním na "pubertální akné". Ještě jste zapomněl napsat, že "Zabavný průmysl" si rozvracet nedáme... Vaše (ne)argumentace je typicky bolševická, soudruhu!
Přejít do diskuze
littlesmile
No já si cigaretky balím, takže tohle by mi bylo k niněmu. Ale příjde mi škoda, že i Reflex představuje ACTA jako konec hudby a filmů zadarmo. Přitom to může znamenat konec svobodného internetu a nejen to.
zerovan
Očekávejte tučný poplatek za každé medium schopné sdílení či záznamu. . Netoliko žváro, to je osobní výmysl huliče za lepší příští
placirkabodlo
takze ses zasmal, pobavil ses, a ted treba dopln info o tu jednoduchou osu (at mas sebesamadefinici uplnou, ze). a bez si vymacknout toho bedara ze sveho bolsevickeho zadku, treba ti to uvolni cakru
pavel07
Až vyroste osa z toho, že považuje za normální komoušsky vybírat předem paušál za veškerá prázdná média-kdybych to jen u nás v práci spočítal-těch disků, kopírek atd, kde nikdy nebyl a nikdy nebude ani jeden bit něčeho autorsky chráněnýho, tak možná z toho pak lidi vyrostou.
Takže v ČR rozhodně stahování zadarmo není.
Takže v ČR rozhodně stahování zadarmo není.
a.b.c
Je to JXD, potkala jsem ho na demonstraci proti ACTA, myslel si že se pod maskou ztratí...a rozdával tyhle kraviny... (omluvme ho kloučka, rozvod byl asi těžkej)
brmbrk
Už dlouho jsem se tak nezasmál, jako té zprávě ať je čí je . Už ne tolik té následné diskusi- Anonymous jsou zase jenom další komouši, co by chtěli všechno zadarmo, co sami netahají tak jako ti minulí komouši, co je pamatujeme s odkrztou tváří. Rozdíl je jen, že tihle mají asi ještě pubertální akné na ksichtech a tak nosí škrabošky. Jinak nic nového pod sluncem... Snad z toho vyrostou....
anonymouss
Chtěl bych Vás upozornit, že tento člověk nemá s anonymous nic společného, o členech a takto velkých požadavcích máme přehled, toto je jen příživník který chce nějakým způsobem vydělat na naší publicitě, proto Vás všechny žádám, berte tento článek a požadavek jen jako pouhý vtip.
S pozdravem X
S pozdravem X
acidboy
ty ***e vymaštěnej, ty už máš tu svoji palici tak vyhulenou, že ztrácíš pojem o realitě...
placirkabodlo
stahnout nekoho z kuze, treba divocaka, stahovani, to je stare jako lidstvo