Komentáře

Zpět na článek

Pravda o Egypťanech: Zabíjejí i kvůli fotbalu!

26 komentářů

samael
věděl,koho drží na uzdě,70% hlasů pro džihádisty je toho jasným důkazem.
zelena.karkulka
nakop
pro některá etnika není demokracie vhodná, stejně jako v ČR...
placirkabodlo
souhlas, vy z kukluxklanu patrite na mars, slouzit martanum k ukraceni dlouhych chvilek. treba jako ziva navnada, lovit vas je totiz nuda ty etnikum jasne
von.rammstein
ale jedno uznat musíte, čepice maj pěkný
placirkabodlo
ale smesny burani to jsou a ty capky nejsou jejich a pod nima vypadaji jako dobes nebo van*** hruuuuuza.
me se vice libej tihle borci, z tech jde opavdu stredovek. a pres to, ze uz mi bude jedenact, tihle mi porad nahaneji hruzu

http­://www­.goo­gle.cz­/sear­ch?q=s­panis­h&hl=c­s&cli­ent=f­irefox-a&hs­=12f&r­ls=or­g.mo­zilla­:cs:of­fici­al&prm­d=im­vnsb&s­ource­=lnms&­tbm=is­ch&e­i=c_Er­T4Qp7N­vhBLqb­scYO&s­a=X&o­i=mo­de_lin­k&ct=m­ode&­cd=2&v­ed=0CC­IQ_A­UoAQ&­biw=16­80&bih­=836#s­clien­t=psy-ab&h­l=cs&c­lien­t=fi­refox-a&hs­=32f&r­ls=or­g.mo­zilla­:cs%3A­offi­cial&­tbm=is­ch&sa=­1&sou­rce=hp­&q=E­aster­+in+Sp­ain+-+Sema­na+San­ta+or+­Holy+­Week&­pbx=1&­oq=E­aster­+in+Sp­ain+-+Sema­na+San­ta+or+­Holy+­Week&­aq=f&a­qi=&aq­l=&gs_­sm=s&g­s_upl=­157441­l15744­1l0l16­1722l1­l1l0l0­l0l0l1­48l148­l0.1l­1l0&ba­v=on­.2,or­.r_gc­.r_pw­.,cf­.osb&f­p=8475­5952ca­91ca13­&biw=1­680&bi­h=836
aznom
No,vidím,že máš v oblibě smajlíky v tom jsi si podobný s mým synem,ovšem tomu je 10 let.No nic,jedeme dál--To "stejně jako v ČR",bych možná vynechal,jinak konstatování že:"pro některá etnika není demokracie vhodná", je naprosto v pořádku a ví to i obecní kozel z Pelhřimova!
placirkabodlo
a urcite uz ma tvuj kluk delsi pero nez ty
aznom
Pro-"placirkabodlo" má a to prakticky hned po porodu.Jedna ze sester při pohledu na ten masiv,sebou okamžitě flákla!
placirkabodlo
amaterka asi, jo to kdyby mel dve hlavy ... ale hlavne ze ho mas rad ne

kazdopadne jedine etnikum, ktere bych stehoval, a to do vezeni jsou zlocinci. od bilych limecku az po as. ale ne za slohle vlozky a podobne picoviny (pokud to neni cely kamion).