Zprávy
Přihlásit pro přidání komentáře
kakochu
0
jsou to zlodeji i darmozraci !
bigmogul
0
A kdo? Ti dva týpci z vlády, nebo ti pudlíci s baťůžkama?
herman
Jestli o něm řekl, že se chová jako komunista-bolševik, paktuje se s nimi a prosazuje jejich ideologii a přitom má plná ústa pravicových pindů, tak se ani soudruhovi Kalouskovi nedivím. Pro pravdu se přeci lidi nejvíc perou, že?
myschak
Ministr či obyč. člověk, je to jedno. Být na jeho místě a takovej cápek mě urážet, udělám to samý. Dobře pane Kalousku!
wexlo
Tak krom toho,že je pro mě zloděj a alkáč je také(bohužel) politikem což ho zavazuje(nebo by alespoň mělo) k určitému způsobu vystupování a jednání zvláště pak na veřejnosti. Tohle by si prostě dovolit neměl,tahat se s každým kdo na něj něco pokřikuje je pro kohokoliv v jeho postavení poněkud nedůstojné a nepřípustné.Ovšem pokud někdo leje jako pan ministr,tak je etiketa ta tam.
bigmogul
racionálních důvodů nesympatickej, ale tady zareagoval naprosto adekvátně. Jak jsem toho šaška s baťůžkem pozoroval, řekl bych, že na něj byl Kalousek až zbytečně hodnej.
ardaj
i když pana Kalouska nemusím,zareagoval správně.Nevím,co si ten jinoch myslel,co čekal.Na hrubý pytel, hrubá záplata...ale na druhou stranu, by si toto měl uvědomit i pan Kalousek
metaz
Vzhledem k tomu,že se vlastně neví co ten "student"Kalouskovi řekl se dá spekulovat různě, což novináři rádi dělají(za to je nemám v oblibě).Já nevytvářím doměnky, a přikláním se k ministrovi přestože není můj favorit.