Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
sendyman
Ne vždycky s Vámi naprosto a bez výhrad souhlasím, ale píšete povětšinou vtipně, a když navíc zmíníte Paroubečka, ten Vám opravdu jde, tak já Vás teda budu volit!
A vlastně, jen tak mimochodem, teď mě napadlo:
Pohybuje se tady to naklonovaný trdlo, co si mě bere furt do huby, jako bychom spolu chodili na pivo. Takže sorka, pane Holče, ale já čekám na jeho vyjádření, že tedy konečně:
Sendy for President!
Pohybuje se tady to naklonovaný trdlo, co si mě bere furt do huby, jako bychom spolu chodili na pivo. Takže sorka, pane Holče, ale já čekám na jeho vyjádření, že tedy konečně:
Sendy for President!
rostislavrod
Ostříháme prezidentovi pravomoce takřka až k nule
a potom VYHODÍME jednu miliardu Kč na zvolení někoho, kdo by unesl věnec.
Výsledkem bude, že většina lidí bude naprdnutá, protože bude zvolen někdo jiný než by chtěli.
V prvním kole by tady nezvítězil ani Ježíš Kristus.
Kromě toho hodně lidí k takové volbě nepůjde.
Tím jsem dospěl k tomu, že většina spokojenaj nebude.
Bral bych to, kdyby jako kompenzace BYL ROZPUŠTĚN ZCELA ZBYTEČNÝ SENÁT.
Ti hoši stojí přes tři miliardy ročně a ony kecy o nějaké pojistce byly jenom kecy.
Byla tady vládní krize a Seniát mlčel, nekonal, mlčel a nekonal.
Že tady pracuje jako nějaká revize znění zákonů?
A na to tady potřebujeme 81 vykrmených borců a borkyň, co mají štáb poraděnků a právníků?
Když takhle utrácíme za blbosti, tak se máme ZATÍM dobře.
a potom VYHODÍME jednu miliardu Kč na zvolení někoho, kdo by unesl věnec.
Výsledkem bude, že většina lidí bude naprdnutá, protože bude zvolen někdo jiný než by chtěli.
V prvním kole by tady nezvítězil ani Ježíš Kristus.
Kromě toho hodně lidí k takové volbě nepůjde.
Tím jsem dospěl k tomu, že většina spokojenaj nebude.
Bral bych to, kdyby jako kompenzace BYL ROZPUŠTĚN ZCELA ZBYTEČNÝ SENÁT.
Ti hoši stojí přes tři miliardy ročně a ony kecy o nějaké pojistce byly jenom kecy.
Byla tady vládní krize a Seniát mlčel, nekonal, mlčel a nekonal.
Že tady pracuje jako nějaká revize znění zákonů?
A na to tady potřebujeme 81 vykrmených borců a borkyň, co mají štáb poraděnků a právníků?
Když takhle utrácíme za blbosti, tak se máme ZATÍM dobře.
pismenacislice
Fakt nevím, na co naši zákonodárci mysleli, když schválili tuhle blbst. Řekl bych, že se báli o hlasy, o které by přišli, kdyby si je média podala, že nesplnili slib, který si na nich novináři demagogií vynutili.
Průměrný občan asi uvaže takto: Myslíme si, že volíme špatné zákonodárce, ktří neumějí vybrat prezidenta, tak chceme špatně volit i prezidenta. Vlastně neexistuje jediný argument pro přímou volbu - krom toho jalového, že lidi chtějí sami volit.
Když někdo říká, že se mu nelíbí prezident, který reprezentuje vůli parlamentních stran, tak by mě zajímalo, jak se mu bude líbít prezident, který reprezentuje vůli volebních sponzorů. O tom to totiž bude - o volební kampani, která bude potřebovat peníze.
A co se týká samotné volební kapaně, tak prostě budou zase další volby, kdy se práce politiků zastaví. Vlastně tady budeme mít už jenom permanentní volební kampaň.
A hlavně vznikne nový silný politický hráč. Pokud bude prezident zvolen v přímé volbě, tak začne rozehrávat vlastní politické hry, proti kterým budou Havel s Klausem krotcí beránci. Jestli máme problém se stabilitou vlád, nechápu, proč vládu oslabovat instalací dalšího politického hráče, který když se rozhodne škodit, tak ho nikdo nezastaví (jeho mandát totiž nebude vycházet z parlamentu, ale od voličů).
Průměrný občan asi uvaže takto: Myslíme si, že volíme špatné zákonodárce, ktří neumějí vybrat prezidenta, tak chceme špatně volit i prezidenta. Vlastně neexistuje jediný argument pro přímou volbu - krom toho jalového, že lidi chtějí sami volit.
Když někdo říká, že se mu nelíbí prezident, který reprezentuje vůli parlamentních stran, tak by mě zajímalo, jak se mu bude líbít prezident, který reprezentuje vůli volebních sponzorů. O tom to totiž bude - o volební kampani, která bude potřebovat peníze.
A co se týká samotné volební kapaně, tak prostě budou zase další volby, kdy se práce politiků zastaví. Vlastně tady budeme mít už jenom permanentní volební kampaň.
A hlavně vznikne nový silný politický hráč. Pokud bude prezident zvolen v přímé volbě, tak začne rozehrávat vlastní politické hry, proti kterým budou Havel s Klausem krotcí beránci. Jestli máme problém se stabilitou vlád, nechápu, proč vládu oslabovat instalací dalšího politického hráče, který když se rozhodne škodit, tak ho nikdo nezastaví (jeho mandát totiž nebude vycházet z parlamentu, ale od voličů).
filiprx
s tím moravským vínem, pane Holče? Furt tady remcáte, že by byla pro vás ještě čtvrtá kategorie "dá sa Holcovi"?