Komentáře

Zpět na článek

A sakra! Budeme si volit i prezidenta

25 komentářů

von.rammstein
sendyman
Mám, proti tomu debilovi. Ale jestli se umíš podepsat svým vlastním jménem, můžeš mi dát hlas!
von.rammstein
Sendy ty máš něco proti panu Paroubkovi?
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
sendyman
A vlastně, jen tak mimochodem, teď mě napadlo:
Pohybuje se tady to naklonovaný trdlo, co si mě bere furt do huby, jako bychom spolu chodili na pivo. Takže sorka, pane Holče, ale já čekám na jeho vyjádření, že tedy konečně:
Sendy for President!
sendyman
Ne vždycky s Vámi naprosto a bez výhrad souhlasím, ale píšete povětšinou vtipně, a když navíc zmíníte Paroubečka, ten Vám opravdu jde, tak já Vás teda budu volit!
rostislavrod
Ostříháme prezidentovi pravomoce takřka až k nule
a potom VYHODÍME jednu miliardu Kč na zvolení někoho, kdo by unesl věnec.

Výsledkem bude, že většina lidí bude naprdnutá, protože bude zvolen někdo jiný než by chtěli.
V prvním kole by tady nezvítězil ani Ježíš Kristus.
Kromě toho hodně lidí k takové volbě nepůjde.
Tím jsem dospěl k tomu, že většina spokojenaj nebude.

Bral bych to, kdyby jako kompenzace BYL ROZPUŠTĚN ZCELA ZBYTEČNÝ SENÁT.

Ti hoši stojí přes tři miliardy ročně a ony kecy o nějaké pojistce byly jenom kecy.
Byla tady vládní krize a Seniát mlčel, nekonal, mlčel a nekonal.
Že tady pracuje jako nějaká revize znění zákonů?
A na to tady potřebujeme 81 vykrmených borců a borkyň, co mají štáb poraděnků a právníků?

Když takhle utrácíme za blbosti, tak se máme ZATÍM dobře.
placirkabodlo
a kostal se uz prihlasili? neni mozne zvolit nekoho jineho!
pismenacislice
Za tenhle názor se budete jednou fackovat. Ne že bych nám to přál, ale bojím se, čeho jsou lidi schopní...

p.s. exotičnost Klausový názorů spočívá většinou v tom, že na jeho slova v budoucnu dojde, i když si před tím většina myslí neco jiného. Např. v názoru na euro a EU měl pravdu téměř ve všem (a nevšímám si, že by se mu někdo omlouval, kdo ho tenkrát peskoval za názor, že eurozona v současném složení a podobě není možná).
sammy
Ad exot: Na soucasne listine favoritu nevidim nikoho exotictejsiho, nez Klause, ktery leta bojoval s cssd, zavrhl ods, jeho exoticke nazory dobyly svet a ktery otevrene pohrda vsemi kdo s nim nesouhlasi. Presto k zadne krizi nedochazi. V soucasne dobe bych na hrade rad videl krizoveho manazera a ten se hleda mimo firmu. Ano, spoluprace se stavajicim vedenim casto skripe, ale to neni vzdy spatne.