Komentáře

Zpět na článek

V Nepálu upálili čarodějnici. Češi by taky upálili

15 komentářů

geza
Ale ono to tak je a svou poznámkou to nrvyvrátíte,jste všude a říká se,že když je u moci žid,v bídě žije chudý lid.
vrkal
Je třeba nebát se zvednout hlavu, nebát se jich a upálit je také. Tentokrát to bude na důchodcích. Studenti jsou liní lemplové
placirkabodlo
se me pokusila ukamenovat skupinka ozivlych mrtvol z vidlakova. byli strasne prekvapeni, ze se mi to nelibilo.
mazd
že přivolat na někoho nemoc či jiné problémy není žádné umění a umí to většina lidí...
Palopetro
lidskou bytost kameny a klacky jako výsledek rozhodnutí jiných lidských bytostí,které potí stejný pot ,kadí stejně smradlavá h**na a rodí se a umírají ve stejných bolestech,je vraždou a nemůže ji ospravedlnit žádná filozofie.Asi jste Janďourku často chyběl na teologických přednáškách.
No a jestli věříte v čarodějnice,tak je to Vaše věc.Já věřím,že žádné neexistují,tedy pokud nejsou produktem zdegenerované lidské nysli.
pismenacislice
To jste asi blbě pochopil. Autor myslel to, že pokud nějaká společnost (v tomto případě středověká) skutečně věří v existenci čarodějnictví - tak jsou pro společnost čarodejnice realitou - a podle toho se společnost chová. Teď třeba mnozí věří v existenci židovského globálního spiknutí - a ti, kdo v to věří, to spiknutí berou jako realitu. A bohužel mám pocit, že se jedná o významnou část společnosti.
vonamula
Obávám se, že p. Jandourek se snažil svým článkem varovat před chováním společnosti jako stáda, které je vlastní lidem odjakživa. Obvykle stačí jeden dominantní kus a společnost ať čítající několik členů nebo i celý národ se začne chovat jako banda nesvéprávných ***ů.
viz. AH, který dokázal zničit tak vzdělaný národ, jako Německo.

Snad moje generace (to je těsně pod čtyřicet) bude poslední, která si bude pamatovat komunismus. Bohužel bude asi i poslední, která si bude vážit toho co máme i se s.račkama, které to provázejí.
sendyman
Ech, myslím, že jste se svém odsudku vážně seknul. Plně souhlasím s diskutéry níže...
von.rammstein
Sendy, tak to je snad poprvé, co se mnou souhlasíš
Palopetro
Ale Sendy však jo.Já jen chtěl trochu delší vlákno.I to,že jste vylezl z brlohu je úúspěch.