Komentáře
sendyman
No jo, škoda. Ale to nic. My Vás s OW už nějak zapijem.
A nezávidět mi nemáte co, obvykle ho (ji?) ani moc nevnímám, jen někdy (obvykle po pár panákách ) si trošku zanadávám.
A nezávidět mi nemáte co, obvykle ho (ji?) ani moc nevnímám, jen někdy (obvykle po pár panákách ) si trošku zanadávám.
sendyman
No, Juro, pokud vím, tak "starej" inža měl v plánu vodfrčet někam do Jižní Ameriky...
placirkabodlo
inzenyr je na pravde bozi a dalsich deset vedle neho. katyn hadra.
placirkabodlo
ty bys ale nemel pit sendy. to prece vis. vidis co to s tebou dela. mrskas tady s sebou jak dolzal voe
bigmogul
Já jsem bohužel z daleka. Nebo bohudík, přijde na to, odkud se na to podíváte.
Přiblblo si to asi nemyslí, ale ztratilo původní cíl svý ukradený existence a nějak se mu nechce přestat, stejská se mu, tak jste ho holt vyfasoval Vy. Což Vám srdečně nezávidím.
Přiblblo si to asi nemyslí, ale ztratilo původní cíl svý ukradený existence a nějak se mu nechce přestat, stejská se mu, tak jste ho holt vyfasoval Vy. Což Vám srdečně nezávidím.
sendyman
Fajn. My s OW budeme chlastat, Šibík bude fotit a vy dva si můžete třeba lízt do ***!
Jednou, ale to už je dávno, to tu nějakej falešnej Sendyman zkusil, tak jsem ho přivítal do party a bylo. Už se neukázal. Stejně každej z těch různejch známejch dobrejch lidí poznal, kdo je kdo...