Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
zdepa
0
Umíte psát také o něčem jiném než o zrádle a sexu? Opravdu máte občany za stejné ubožáky, jak jste vy?
sendyman
Co nejpokorněji, fakt! Četl jsem to krátce po návratu ze čtvrtý 12 hodinový šichty po sobě (nejsem zvyklej) a byl jsem nějakej rozhozenej, nebo co, navíc mě (skoro) nas.ral ten moula s ukradeným nickem... Teď jsem si to přečetl podruhý, v klidu.
O.K., dobrý!
Sorka plís, Amíku! Číhněte večír do Jamajky, bude prča! Placírkabodlo mě bude bičovat, já budu kopat do falešnýho Ramštajna a všecky nás bude mlátit hlava-nehlava výčepák Velkej Jarda!
Pepinově desítce třikrát:
Zdar! Zdar! Zdar!
O.K., dobrý!
Sorka plís, Amíku! Číhněte večír do Jamajky, bude prča! Placírkabodlo mě bude bičovat, já budu kopat do falešnýho Ramštajna a všecky nás bude mlátit hlava-nehlava výčepák Velkej Jarda!
Pepinově desítce třikrát:
Zdar! Zdar! Zdar!
Sendy
To máš tak, ty moulo. Když se chlap sekne v názoru, tak se omluví. To není nic na újmě jeho hrdosti.
A ty vostatní - no, ty se chovaj jako ty... Jako ***.
A ty vostatní - no, ty se chovaj jako ty... Jako ***.
souhlasím s tebou Sendy a chci abys věděl, že se na tebe už nezlobím a že naše přátelství trvá dál.
... ach, zacnu asi cist sakra, mily von.rammsteine, vsimas jaky je sendy chlapak, to je na zapsani do analu, a bic bozi navrch
Sendyho považuju za svého nejlepšího kamaráda a za toto dnešní gesto jsem mu slíbil flašku ferneta a navrch metr piv doufám, že se nezlobíš, že tebe považuju až za svého druhého nejlepšího kamaráda...
von.rammstein
díky za pochvalu, konečně se taky občas dokážeš projevit jako kamarád
ae to wiiish, zhe yo, zlato =D. Uzh se te nemuuuzhu doczkat!!! xD BoLiNkAaA Me SrDiIiIiIcZkOoOoO