Komentáře
placirkabodlo
0
jj sendy, ten az zacne povidat, tak tady zacne car***
Přejít do diskuze
von.rammstein
Sendyho považuju za svého nejlepšího kamaráda a za toto dnešní gesto jsem mu slíbil flašku ferneta a navrch metr piv doufám, že se nezlobíš, že tebe považuju až za svého druhého nejlepšího kamaráda...
placirkabodlo
... ach, zacnu asi cist sakra, mily von.rammsteine, vsimas jaky je sendy chlapak, to je na zapsani do analu, a bic bozi navrch
Palopetro
Znám... i když mě nakraťučko strihali v Práglu u Roháče.A přiznávám,že mě zahřálo u hercny,jak jste se zastal Poochové.Já si zase dám za Vás u nás v Káčku.
zdepa
Umíte psát také o něčem jiném než o zrádle a sexu? Opravdu máte občany za stejné ubožáky, jak jste vy?
von.rammstein
souhlasím s tebou Sendy a chci abys věděl, že se na tebe už nezlobím a že naše přátelství trvá dál.
sendyman
To máš tak, ty moulo. Když se chlap sekne v názoru, tak se omluví. To není nic na újmě jeho hrdosti.
A ty vostatní - no, ty se chovaj jako ty... Jako ***.
A ty vostatní - no, ty se chovaj jako ty... Jako ***.
sendyman
Bohužel, ale venkoncem je to jedno, i když líto mi to je, to abych nekecal. Ale já si dám dneska i za Vás!
V Hodoníněéééé.... No, však to možná znáte.
V Hodoníněéééé.... No, však to možná znáte.
sendyman
Tak jo, to samozřejmě beru. To je "Váš a její" problém. Mně se jenom zazdálo, že reagujete takhle příkře na Poochovou, protože je to prostě Poochová. A priori. Vona je ta holka docela fajn (i když je z Moravy! ), znám ji osobně. Mívá dobrý postřehy vodsaď, nebo z Británie, kde žije. Akorát (hele, Poochová, todle si přečti nahlas a opakovaně! ) bejvá často poněkud dlouhá. A to její psaní bez diakritiky, to mě jednou zabije!
aznom
Ne,ne,žádná animosita,ale jestliže kdokoliv prohlašuje,že mu "prodlouží život" bezvýznamný bulvární žvást,jsem ve střehu a mám nepřekonatelné nutkání do dotyčného krapítko zavrtat.