Zprávy

Zpět na článek

Jan Šibík o smrti novinářů v Sýrii: Ti dva byli v pasti

46 komentářů

cartouche66
Přesně! Tohle dělá mediokracie. Je to hnusný bulvár. Např. nedávno v televizi říkali toto: "Bývalá premiérka Tymošenková je v ohrožení života!" - a manželka vyjekla hrůzou! - pak ale dořekla tišším hlasem konec věty - " ... prohlásila dcera bývalé premiérky po návštěve v její cele". Aha! Takže dcera prohlásiola - a tomu se dává váha, jak kdyby to řeklo lékařské koncilium. O jeho šetření které nic závažného nepotvdilo ani slůvko! Stejně tak Sýrie - komise pozorovatelů nezjistila žádné problémy, krom nájemných zabijáků, střílejících ze střech. O jejich závěrech nikde ani slůvko, ale o tom, že ten či onen vyzval komisi k ukončení mise se mlelo každej den dokola! Hnus ... (N
cartouche66
Bohužel, tzv. západní média je pouze to co centrála pustí do světa, nic víc. Dojem že jde o víc zdrojů je jen krytím totání mediální diktatury. Jen blázen či naiva je schopen ještě dnes věřit tomu, že dávno před světovým proletariátem se sjednotil světový kapitál. Nejde o spojenectví z bratrství, ale o účelové spolčení.Konkurence je pouze předstíraná, světu vládne monopol, jediná globální superkorporace, tvářící se zatím jako několi oddělených koncernů a firem. Koncentrace a akumulace kapitálu je zákonitý a nezvratný proces a nesouvisí s činností jednotlivců a skupin. Je to proces objektvní, nezastavitelný subjektivními faktory.
cartouche66
Tys taky anonym ty cartiuchu Navíc evidentě nerozumíš smyslu slova "primitiv". To není totéž co furiant, tedy nesmiřitelný s bahnem z něhož tací (takové) jak ty vzlínají jak plíseň z mokrý zdi v umyvárce ...
cartouche66
To jsou takový obecný kecy co nic neznamenaj. V dějinách se furt do těch co se bouřili střílelo, jenže současným světovládcům to vadí jen někde a jinde je jim to u ***e - podle toho jak se to hodí. OSN bych tam netahal, to je cirkus zneužívaný pár mocnejma k prosazování rezolucí proti nepohodlným a pokud je "nedopatřením" prosazena nějaká ta "špatná", tak se na ní veřejně *** - viz okupovaná palestinská území. Kdypak budou humanitárně bombardovat Izrael, aby je přestal okupovat a dodržel rezouce OSN, kdypak? Nebo aby vrátil Golany, co? Ale nějaký bandy alkáidistů bráněj jak svý bratry! No však taky al-srajdu založili a Usámu stvořili. Co by si ten chudák počal bez jejich podpory v Afgánu za války se Sověty? Patrně by jeho kosti uschly někde u Herátu už v 80. letech. Takhle bránit demonstranty v Bahrajnu, to je nenapadne, co? Tam maj námořní základnu a tak se neštítí tvrdit, že demonstranty štve Írán proti hodnému strýčkovi emírovi, že? A opozice v Saúdský Arábii taky nemá žádný zastání, nevšim jsem si kdy naposled US státní tajemník nabádal krále k vytvoření demokracie v zemi! To se vždycky nabádaj vlády a chráněj opozičníci jen tam kde z toho může něco kápnout, že? U nás v roce 68 z toho moc nekoukalo, byli rádi že udržej svoje režimy a neváhali řezat studenty na barikádách v Paříži, Bonnu, Mexico City či v Římě a Tokiu jako vzteklý psy! Tak japa by je zajímala nějaká "legitimita" u nás ...
cartouche66
Co tady ***ku zvedáš prstíčky, abych ti je nepolámal, ***amote. Víš *** o čem píšu,. ale hlavně že všemu hovíš - nembo si to aspoň myslíš, pokud se u takových dá tohle sloveso vůbec použít ...
cartouche66
Neovládá je právě žádný Člověk, ale systém, blbe! Systém jenž Člověka popírá ve jménu Antičlověka ...
aznom
Nuže,pokud se ti jeví Miloš Zeman jako "vtipný glosátor", tak bez otálení upaluj do toho svého
"regionu". Blbů zde zůstane i tak habaděj!
kockamnau
já už ve světě,kam mně posíláte byla,moc dobře vím,že jsou lidé rozežraní a rozmazlení a ještě chtějí konzumovat dál,jeďte tam vy,já se za pár dní vydám do slunných,službami a ochotou a milými lidmi oplývajícího Trentinského regionu,ciao a rozhodně nepodporuji kvílení moralistů,co chtějí impantovat své vlastní způsoby na cizím území,z toho bude válka a já chci žít ještě dost dlouho,víme ???
aznom
Proč prostě neděláš to,co ti radí celej život máma-seď na místě,nevrť se,nedloubej se v nose a hlavně do ničeho nestrkej rypák?
jpk88
naopak,já mu to závidím-jel bych hned