Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
frostp
0
ale je to vaše právo, demonstrovat svou nesoudnost a neschopnost analyzovat informace.
lpg73
johohó,tady je další laskomina z diskuze na stránkách vašnosty Nováka:
http://www.novakoviny.eu/archiv/informatika-media/614-pirar-hacker-autorska-prava-megauploads#comments
#2 j.a.n. 2012-02-08 16:35
Naprosto s Vámi souhlasím, že to co se děje kolem patentů je nemravné, viz třeba také farmaceutický průmysl a biotechnologie, kde si co nevidět patentují snad i DNA. Ale myslím, že o to pirátům nejde. Z velké části jsou něco na způsob digitálních cikánů: doteď kradli, protože to šlo - a když jim to chtějí znesnadnit, křičí o lidských právech. Ano, je to zneužitelné, ale právo na policejní domovní prohlídku je taky zneužitelné a konec konců i právo odsoudit někoho do vězení. Nejsem proti kontrole internetu, když tam bude platit normální demokratický zákon - už proto, že i moje články autoři webů kradou ve velkém, takže to co mě trvá hodiny a dny, oni mají za pár kliků. Hackerům jde právě jen o to beztrestně krást a jejich starost o lidská práva jim věřím asi stejně jako cikánům z Chánova. Tohle bohužel veřejnost pořád ještě nechce vidět (mj. i proto, že na internetu krade kdekdo) a díky pozitivní diskriminaci tuhle výstižnou paralelu ani nejde veřejně vyslovit.
Je neetické vynášet diagnózu,bez důkladného klinického vyšetření,ale tohle mi již začíná zavánět něčím ošklivě patologickým
http://www.novakoviny.eu/archiv/informatika-media/614-pirar-hacker-autorska-prava-megauploads#comments
#2 j.a.n. 2012-02-08 16:35
Naprosto s Vámi souhlasím, že to co se děje kolem patentů je nemravné, viz třeba také farmaceutický průmysl a biotechnologie, kde si co nevidět patentují snad i DNA. Ale myslím, že o to pirátům nejde. Z velké části jsou něco na způsob digitálních cikánů: doteď kradli, protože to šlo - a když jim to chtějí znesnadnit, křičí o lidských právech. Ano, je to zneužitelné, ale právo na policejní domovní prohlídku je taky zneužitelné a konec konců i právo odsoudit někoho do vězení. Nejsem proti kontrole internetu, když tam bude platit normální demokratický zákon - už proto, že i moje články autoři webů kradou ve velkém, takže to co mě trvá hodiny a dny, oni mají za pár kliků. Hackerům jde právě jen o to beztrestně krást a jejich starost o lidská práva jim věřím asi stejně jako cikánům z Chánova. Tohle bohužel veřejnost pořád ještě nechce vidět (mj. i proto, že na internetu krade kdekdo) a díky pozitivní diskriminaci tuhle výstižnou paralelu ani nejde veřejně vyslovit.
Je neetické vynášet diagnózu,bez důkladného klinického vyšetření,ale tohle mi již začíná zavánět něčím ošklivě patologickým
No prostě má svoji představu, že to je takhle, připomíná mi to takový ty komunistický filmy, ve kterých byla nějaká scéna z prostředí bavící se mládeže, kde hrála "jako" moderní hudba, říkaly se tam "jako" cool hlášky a přitom to bylo totálně mimo-byla to představa šedesátiletýho režiséra o tom, jak se mladí baví. Tedy z principu totálně mimo, ale ten režisér byl přesvědčenej, že to je jako ze života a neviděl rozdíl.
sedlakjura
je úžasná věc. Zvláště pro nás, kteří jsme v dětství komunikovali pomocí špagátu a dvou kelímků od lakrumáčků. Jako každý fenomén však - dobrý sluha, ale zlý pán. Někdy mám, hlavně z dnešních děcek, pocit, že svůj život prožívají hlavně v té virtuální realitě a snad by nám všem i prospělo, kdyby ho ti Anonycosi na nějaký čas vypli. Je mi proto jedno, co si o tom myslí pan Novák, Doležal, nebo kdokoli jiný.
Co mne však docela děsí, jsou některé nenávistné reakce, hlavně mladších diskutérů, z kterých vyplývá, že "stařík" je vlastně nadávka a vyšší věk pak nějaká hnusná úchylka, nebo ošklivá nemoc.
Co mne však docela děsí, jsou některé nenávistné reakce, hlavně mladších diskutérů, z kterých vyplývá, že "stařík" je vlastně nadávka a vyšší věk pak nějaká hnusná úchylka, nebo ošklivá nemoc.
rootless.rooter
"Nováku, jsi jen ovce systému"
versus
"Nejsem hacker, ale jsem Anonymous"
tak to je teda gol :]]
'clen' Anonymous = 'vovce' - len z ineho stada,ale stale ovecka.
krasne to vystiho Cole Stryker:
'Anonymous is a handful of geniuses surrounded by a legion of idiots'
jj,spustit LOIC a tvarit sa pri tom ako haxxor,to je uz len panecku 'skill'
versus
"Nejsem hacker, ale jsem Anonymous"
tak to je teda gol :]]
'clen' Anonymous = 'vovce' - len z ineho stada,ale stale ovecka.
krasne to vystiho Cole Stryker:
'Anonymous is a handful of geniuses surrounded by a legion of idiots'
jj,spustit LOIC a tvarit sa pri tom ako haxxor,to je uz len panecku 'skill'
I na mě se dá najít spoustu chyb.. A i zesměšnit se dá cokoli.. ale jinak sem rád, že se zbytkem souhlasíš..
eulallie
Slušnej myšlenkovej průjem, pán má očividně bláto v kalhotech. Navíc se svůj strach snaží přenýst na čtenáře a ta halda cizich slov, kterým stejne rozumí každej druhej..... Úroveň Reflexu jde rok od roku do kytek.... Víc takovych pisálků a můžete to zavřít.!!
cypakus
Jen to synci na pár dnů vypněte, ať máme čas a klid si trochu popřemýšlet, všem by to jen prospělo. Když odboráři vypnuli v Praze veřejnou dopravu, taky si to lidi nakonec pochvalovali. Ale počkejte prosím na opravdické jaro, ať se dá jít ven.
enemabagjones
I když dlouholetým pisatelem debilit je jistý J.X.D., nyní mu zdatně sekunduje jistý J.A.N.
sendyman
ani nevím, jestli jste mě víc vyděsil, nebo pobavil. Vy si snad představujete, ze Anonymous mají někde barák, u vchodu sedí recepční a v nejvyšším patře sedí nějakej President. A právě zřídili zvláštní expertní komisi (pro kterou shánějí další budovu), a ta se bude zabývat vypnutím internetu. Vzpamatujte se, čéče!
Ani bych se nedivil, kdybyste je tímto blábolem vytočil tak, že by nějaká "jejich komise" na pár dní "vypnula" onlajn Reflexu.
A možná by to bylo dobře.
Ani bych se nedivil, kdybyste je tímto blábolem vytočil tak, že by nějaká "jejich komise" na pár dní "vypnula" onlajn Reflexu.
A možná by to bylo dobře.