Komentáře

Zpět na článek

Bude zábava. Už i Vandas míří na trůn TGM

36 komentářů

torinese
Já jsem zase dost alergická na povýšenecké výrazy typu - "lůza".
Pravdaláska škodí i po smrti.
placirkabodlo
ale tak si zvolis prezidenta sam, a nebudes se muset divat, jak klause voli bolsevici (to stalo podstatne vice, nez dolejsuv meloun z hazardu). ted jde jen o tu moznost mit koho volit. a prozatim to vidim tak, ze kazdy z "kandidatu" by mel urcit deset lidi, o kterych si mysli, ze by mel byt (nekdo z nich) prezident. ale pokud se nenajde nikdo, tak se tady bude producirovat van*** s torinese v obeti jak za rajchu k tomu nejake to zidobrani, at si lidi vylijou vztek, cikani samo, cenzor sladek ministr propagandy, a tak. pro sichr mam buklou letenku do beloruska.
cypakus
A není škoda obětovat toho génia na post prezidenta, který nemá žádné pravomoci? Proč v těch miliónech nejdete raději k parlamentním volbám. Ale sakra, teď jsem vám zbytečně poradil.
A ten jeho vysoký intelekt jste někde zahlédl nebo ho jen intuitivně tušíte?
P.S. VŠ vzdělání mám, ale ne na té prestižní univerzitě Jana Ámose jako váš vůdce (nevím, proč se k té VŠ v životopise na svých stránkách nehlásí, asi skromnost), takže to se asi nepočítá, že?
cypakus
Kdyby pravdu a lásku volili všichni jako svůj životní postoj, tak tady nemusím nic řešit. Pokud ta slova používáte v jiném než původním významu, dávejte je prosím aspoň do uvozovek.
ekran
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
pismenacislice
Já bych řekl, že právě novinářský stav se o toto zasloužil. Tak dlouho novináři tlačili politiky do přímé volby prezidenta, až to bylo schváleno. A teď jen zírám, s jakou lehkostí naše média "přešaltovala" - a dnes nás každý den alespoň jeden novinář upozorňuje na rizika přímé volby. Zvláštní!
ekran
parketka
Už jen tahle diskuze začíná být dost nechutná.
ekran
torinese
A koho myslíte tou "lůzou" - madam?
Evidentně všechny, kteří nevolí senilního šlechtice a pravdu s láskou!