Zprávy

Zpět na článek

Jiří X. Doležal a Karel Schwarzenberg se přeli o miliardy z EU. V Aréně Reflexu

8 komentářů

matej77
Hlas č.2: NE
pismenacislice
Ona to aky byla dost blbá anketa. Jenom hlupák by se přiklonil k jednomu z názorů. JXD komentovat ani nebudu, protože ten se evidentně už zbláznil. A Schwarzenberg by tak měl říct, že půjčka pro MMF nemá s rozpočtem EU vůbec nic společného - tyhle prachy nepůjdou do rozpočtu, ale na záchranu neschopných francouzských a německých bankéřů. A jestli chce Schwarzenberg prosazovat to, co prosazuje, ať rezignuje a sežene si místo ministra ve francouzské nebo německé vládě - protože právě jejich národní zájmy hájí, i když jsou to spíš zájmy bankéřů a spekulantů.

Spíš bych Reflexu doporučil anketu na téma: Souhlasíte s tím, aby soukromá firma Facebook, byla přímo integrována do webu časopisu, na který máte předplatné?
sendyman

Hlas č. 1: NE
pismenacislice
Já jsem taky proti, takže Hlas č.3: NE. Facebook je jako nějaký hnusný digitální národ, který si všichni dobrovoně implantují do svých životů. A asi všem je ukradené, že tahle soukromá firma si daty lidí může dělat, co chce. A stačí jednen nespokojený zaměstnanec FB na nesprávném místě, aby mohlo dojít k odprodeji dat FB. A o tom, že ta firma má v rukou možnosti pro cenzuru téměř miliardy lidí, ani nemá cenu mluvit. Např. historickou mapu Kurdistánu v FB nenajdete, protože to podléhá cenzuře.
pismenacislice
Oprava překlepu: Samozřejmě jsem myslel "hnusný digitální nádor"
Palopetro
č.4 ...ale zase na druhou stranu se tam dají vylepit všelijaké prasárničky!
Palopetro
Mě tam víc sedí ten národ.
matej77
Jo, tyhle překlepy jsou bezva - Nic než nádor, Blbá kýla, Národní otvor... ale to je trošku mimo téma, že.