Zprávy
sendyman
0
Ale klídek, ta pinda už má jiný starosti!
Přejít do diskuze
pooch.ledog
Je ten nejvetsi opruz poslednich let. Po medialni hysterii kolem umrti VH jsem si myslela, ze zcela nesmyslna krec kultu osobnosti a nepochopitelneho uctivani prave tohoto cloveka uz mirne vysumela, a ze nemuze uz nikdy byt hur, co se tehle figury tyce. Jak vidno, muze. Za sebe prohlasuju, i kdyz vim ze to nic nezmeni, ze tohle letiste letistem VH nikdy nenazvu. Jak jiz rekli moji predrecnici, tech vyznamnych, skutecne obdivuhodnych lidi v nasem narode je dost, nechapu, proc zrovna z VH se udelala takova modla. Zasadne s tim nesouhlasim. Zveda se mi zaludek z toho, ze ted povinne bude jeho jmeno vyveseno tak, ze ho clovek bude MUSET videt sotva k nam prileti. Mam pravo na svuj nazor na VH a tudiz nemam zajem ho stale vidat. To, ze politici takto rozhodli, ackoli vetsina naroda s tim nesouhlasi, je dalsim dukazem jejich naproste ignorance tech, kteri si je (bohuzel) zvolili. Jen si kladu otazku, kam az ten vlezdo***ismus stran VH jeste zajde. Nedavno se nechala jeho tesknici vdova slyset, ze sestavuje knihu o vsech tech trapnostech, pardon, projevech zarmutku, co vypukly po jeho smrti. Potes nas noha. VH na nas bude vyskakovat vsude kam se podivame, a ted uz i na obalce knihy, ktera bude totalne....o cem vlastne?
vonrammstein
Toho pána neznám. Přesto-nebo právě proto-ho preferuji před Havlem. Budiž Šaškovo, horší to být nemůže.
vonrammstein
Tak to už snad *** radši ten Havel. I když...Někdo fakt užitečnej by se nenašel?
oldwomen
Míílek je chytrej kluk. Nezpychnul by.
Myslela jsem, že zkouknu filmeček a ještě splknu, když jsme se tak pěkně sešli, ale řádila jsem na dvoře a nějak se mi zavírají očíčka a současně otevírá pusinka----- Brou, popovídáme jindy
Myslela jsem, že zkouknu filmeček a ještě splknu, když jsme se tak pěkně sešli, ale řádila jsem na dvoře a nějak se mi zavírají očíčka a současně otevírá pusinka----- Brou, popovídáme jindy
sendyman
Tak to se bojím, že by u těch kašparů prošlo spíš Letiště Michala Davida...
oldwomen
No, na Kašpara a kašpara jsem chtěla jemně upozornit a navrhnout místo kašpara šaška. Jenže co by na to nebohý Václav Šašek z Bířkova...... ne, této urážky by nebyl i přes propast věků hoden. Promiňte pane Šašku.