Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
honzour
0
Pan Jandourek ma celkem rozumne nazory, teda apon soude podle clanku v Reflexu (asi az na to krestanstvi, ale i v tomhle vypada celkem umirnene, tak bych to zkousnul), zkorumpovane nepusobi, tak mam pro nej jeden chytrejsi napad. Muze vstoupit do nejake (aspon trochu pravicove) politicke strany a lidi jako ja ho pak budou volit a krouzkovat nahoru. Neni to chytrejsi napad nez volit mensi zlo? Uplna utopie to neni, treba pan Svoboda v Praze neco dokazal. Zakladat novou stranu bych mu nedoporucil, mame tu zkusenosti s US, ED, VV, SSO...
aznom
0
" treba pan Svoboda v Praze neco dokázal"-----mě omejou,dokázal pouze to,co je mu povoleno vašnosto.Z jeho vyhýbavých a osobní zbabělostí na dálku smrdících odpovědí novinářům,by se dal sestavit almanach!
Palopetro
volit menší zlo se tady přece používá od dob sametky.Jediná možnost jak zlepšit českou náladu je naházet všechny voliče do jámy a zahrabat je nehašeným vápnem.Pokud pak něco na tom fleku vyroste,bude to snad rozumnější.Český volič je ještě od dob bolševika zdegenerovanej a podle toho to tady tak vypadá.
torinese
Nežli volit pol.mršiny (což se týká i všech prezidentských kandidátů) a tzv."menší zlo" (čímž jsem se řídila v posledních volbách a jak to dopadlo) nebudu volit vůbec. Na tuhle zemi kácím, stejně ji čeká jenom další úpadek a nemá budoucnost. Češi si nechají *** na hlavu i dnes, stejně ,jako za bolševika. Nechají se politiky vědomě okrádat a dál volí profláknuté zlodějské ksichty. Odmítám ze sebe dělat idiota ,dávat těm gaunerům svůj hlas a hrát tu jejich hru na svobodné volby. Jediné, co by pomohlo, by bylo rozvěšet ty největší zločince z každé strany po lucernách. Pak změnit volební systém a tvrdě trestat každou hospodářskou kriminalitu, minimálně ,jako v Číně. Vsadím krk na to, že by se morálka politiků radikálně zlepšila.
aznom
Dobrý Jandourek,dobrý,jenom tvůj požadavek " Kdo má nějaký chytřejší nápad, ať ho sem napíše. Podotýkám: chytřejší"----už dopředu říká,že tvůj nápad je minimálně "chytrý".A s tím mě ser-eš.
Jinak jako ty --"rozkládající se mršiny a zdechliny" ,tak to jo,to jde.
Jinak jako ty --"rozkládající se mršiny a zdechliny" ,tak to jo,to jde.